Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Бакфаст б22амг Маточники тихої заміни і відводки

Бакфаст б22амг на ріпаку. Маточники тихої заміни і відводки

На днях в одній сім’ї бакфаст ф1 від б22амг бджоли почали замінювати матку методом тихої заміни і в сім’ї я знайшов декілька дуже якісних маточників тихої заміни.

це дуже якісні маточники і я їх використовую вже не перший рік для формування відводків на маточник тихої заміни.

Бакфаст б22амг

Бакфаст б22амг

От і цього разу вирішив розділити сім’ю на 3 відводки на маточник тихої заміни бакфаст ф1 б22амг так як з маточників тихої заміни виходять матки дуже доброї якості. Хоча з таких маточників ми отримаємо маток ф2 бакфаст але я вже не перший рік роблю такі відводки і помітив що ці сімї ф2 бакфаст майже нічим не відрізняються від сімей ф1 чи то племінних сімей з матками штучного запліднення чи іо. Медозбір залишається на рівні, миролюбність нічим не відрізняється, хоча потрібно дивитись по місцевості щоб в радіусі обльоту маток не було злобливих сімей і трутнів від таких сімей.

зняв відео з відводками на маточники тихої заміни ф1 бакфаст б22амг.

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.