Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Бакфаст б22амг Маточники тихої заміни і відводки

Бакфаст б22амг на ріпаку. Маточники тихої заміни і відводки

На днях в одній сім’ї бакфаст ф1 від б22амг бджоли почали замінювати матку методом тихої заміни і в сім’ї я знайшов декілька дуже якісних маточників тихої заміни.

це дуже якісні маточники і я їх використовую вже не перший рік для формування відводків на маточник тихої заміни.

Бакфаст б22амг

Бакфаст б22амг

От і цього разу вирішив розділити сім’ю на 3 відводки на маточник тихої заміни бакфаст ф1 б22амг так як з маточників тихої заміни виходять матки дуже доброї якості. Хоча з таких маточників ми отримаємо маток ф2 бакфаст але я вже не перший рік роблю такі відводки і помітив що ці сімї ф2 бакфаст майже нічим не відрізняються від сімей ф1 чи то племінних сімей з матками штучного запліднення чи іо. Медозбір залишається на рівні, миролюбність нічим не відрізняється, хоча потрібно дивитись по місцевості щоб в радіусі обльоту маток не було злобливих сімей і трутнів від таких сімей.

зняв відео з відводками на маточники тихої заміни ф1 бакфаст б22амг.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб - Пасіка, Садівництво Відео, багато цікавих відео.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Copyright © 2017 Неплодки та плідні Матки ИО / ШЗ Карніка, Бакфаст, Італійка - All Rights Reserved
Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa