Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

бджоли добре розвились на ріпаку

на 22.05.17 переглядав пасіку робив відводки,

що можу сказати – плем матеріал на доброму рівні,

бджоли позаймали лежаки майже повністю
карніка тройзек на тройзек матка іо відзначилась добрим розвитком і дуже добрим воскобудівництвом

лідер по меду матка карніка  іо пешец – рамок 8 дадан майже печатні меду на стаціонарі…

карніка австрійка пернера тримає золоту середину і дуже спокійна

бакфаст набрав оберти і зараз дуже добре розвивається, особливо в теплих вуликах (лежаки з закритим верхнім льотком)
щодо розплоду випереджає італійок.

всі бджоли добре розвились на ріпаку.

забрав ріпакові медові рамки у відводки і заповнив лежаки відбудованими рамками і вощиною

У нас зацвітає біла акація, сьогодні вже деякі дерева виділяли приємний аромат.

розова акація ще не порозовіла.

щодо маток зараз записую на неплідні на 01.07.17 плідні на 01.08.17

не завжди маю змогу відповісти на телефонні дзвінки, краще пишіть замовлення в гостьову книгу чи в фейсбук.
пишіть по суті.
я запишу і передзвоню для уточнення замовлення.

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

1 comment to бджоли добре розвились на ріпаку

  • раніше переживав стосовно просідання бакфаст в таку холодну весну.
    але бакфаст зараз наздоганяє карніку, і дуже миролюбний і спокійний.
    зимувати бакфаст однак потрібно великими сімями 8-10 рамок.