Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Березневий Обліт

Березневий Обліт

на декілька днів прогнозують добру погоду +12

у мене по плану перегляд сімей і обробіток їх цукровою пудрою від кліща

(буду переглядати, чистити і обпудрювати бджіл пудрою посипати їх як з сільнички трусити пудру) – при цьому бджоли чистять одна одну, у кліщів забиваються присоски і вони падають на дно і мають там замерзнути…

можна покласти контрольні газетки на дно декількох вуликів і якщо за добу там випаде 5-10 кліщів (ті що залишились після осінньої обробки) то операцію можна вважати вдалою.

але цю процедуру потрібно робити швидко, особливо якщо вже є трохи розплоду,

ну це якщо буде хороший обліт в сімях…
у вівторок по прогнозу до +14.

пишу про моїх які зимують на вулиці.

http://meteo.gov.ua/

http://www.accuweather.com/en/ua/national/weather-forecast-maps

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб - Пасіка, Садівництво Відео, багато цікавих відео.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Copyright © 2017 Неплодки та плідні Матки ИО / ШЗ Карніка, Бакфаст, Італійка - All Rights Reserved
Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa