Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Весняний розвиток Бджолосімей

Весняний розвиток Бджолосімей

Нарешті до нас прийшло тепло і бджоли вже четвертий день працюють приносячи пилок та невеликі кількості нектару до вуликів.

на початку бджоли працювали на квітах мати мачухи, пролісків, крокусів та підсніжників, а зі вчорашнього дня принос пилку значно збільшився. Це повязано з зацвітанням верболозів та Берестка. Дані пилконоси масово ростуть в київській області і також разом з пилком виділяють нектар.

Отже можна вважати що з 28 березня пожався весняний розвиток бджолосімей.
зараз у вуликах біля 1-2 рамок дадан розплоду, з невеликою кількістю печатного розплоду.

Верболози в нашій місцевості зацвіли 31 березня, і від них можна розраховувати на цвітіння інших рослин.

В планах підгодівля бджолосімей медовою ситою розбавленою на відварі полину гіркого, для профілактики нозематозу.

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]
+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.