Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Весняний розвиток Бджолосімей

Весняний розвиток Бджолосімей

Нарешті до нас прийшло тепло і бджоли вже четвертий день працюють приносячи пилок та невеликі кількості нектару до вуликів.

на початку бджоли працювали на квітах мати мачухи, пролісків, крокусів та підсніжників, а зі вчорашнього дня принос пилку значно збільшився. Це повязано з зацвітанням верболозів та Берестка. Дані пилконоси масово ростуть в київській області і також разом з пилком виділяють нектар.

Отже можна вважати що з 28 березня пожався весняний розвиток бджолосімей.
зараз у вуликах біля 1-2 рамок дадан розплоду, з невеликою кількістю печатного розплоду.

Верболози в нашій місцевості зацвіли 31 березня, і від них можна розраховувати на цвітіння інших рослин.

В планах підгодівля бджолосімей медовою ситою розбавленою на відварі полину гіркого, для профілактики нозематозу.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб - Пасіка, Садівництво Відео, багато цікавих відео.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Copyright © 2017 Неплодки та плідні Матки ИО / ШЗ Карніка, Бакфаст, Італійка - All Rights Reserved
Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa