Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

бджоли весняні першоцвіти

Нарешті прийшло тепло цієї весни.

Бджоли активно взялися до праці, сімї активізувались, добре носять пилок і нектар і почали активно розвиватись.

Розцвів берест який виділяє і пилок і нектар, цвітуть проліски, сон трава, крокуси, ряст, от от зацвіте клен американський ясенелистий, який є дуже поширеним деревом на Київщині і виділятиме пилок дуже активно а також трішки нектару.
зняв відео з Кагарлицького парку, лісова підстилка якого встелена первоцвітами. ( це відбулося через рік після скошування чагарників у парку, мабуть сонце дало можливість розвинутись першоцвітам.

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

1 comment to весняні першоцвіти бджоли