Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Взяток з Верби та Абрикоса

Взяток з Верби та Абрикоса

вже декілька днів як цвітуть верби, а недавно зацвіли абрикоси,

бджоли працюють на них дуже завзято і несуть значні кількості пилку та також збирають
нектар.

Верба є масовим пилконосом і також добре виділяє нектар, завдяки цьому бджолам непотрібно літати за водою, так я нектар задовольняє повністю їхні потреби в воді.

порівнював на чому краще працюють бджоли на вербі чи на абрикосах – висновок – бджоли розподілились майже рівномірно, і в вербах чути стійкий гул бджіл і на абрикосах значний ажіотаж.

цього року весна прийшла на початку квітня і стабільно набирає своїх обертів, рослини зацвітають рівномірно конвеєром весняних квітів.
щоб отримувати нові публікації підписуйтесь на електронну розсилку новин сайту.

Буду вдячний якщо поширите публікацію в соціальних мережах.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб - Пасіка, Садівництво Відео, багато цікавих відео.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Copyright © 2017 Неплодки та плідні Матки ИО / ШЗ Карніка, Бакфаст, Італійка - All Rights Reserved
Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa