Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Карніка Варроатолеранц Шутте

В 2017 році на пасіці з’явилась матка штучного запліднення карніка варроатолерант шутте. По моїм спостереженням це спокійна бджола типового для карніки окрасу.
Дочка ф1 карніки шутте добре наростилась в зиму і сама заготувала собі корма на зиму.

Карніка Варроатолеранц Шутте

Варроатолеранц Шутте, Карніка

В Кінці червня місяця був зроблений однорамочний відводок (рамка печатного розплоду на виході обсиджена бджолами і друга кормова повномедна рамка) і підсаджена плідна матка карніки варроатолеранц шутте. Після засіву двох рамок маткою були додані ще 6 рамок і відводок нарощувався на 8 рамках. Відводок варроатолерант шутте добре наростився і на своїх кормах іде в зиму.

варроатолерант шутте

Бджоли карніки варроатолеранц спокійні і при пересаджуванні на початку листопада в інший вулик була відмічена їхня усидчивість на рамках, і досить висока миролюбність.

Матка штучного запліднення карніки варроатолеранц шутте (матка іошка) також іде в зиму у відводку і також має дуже спокійну усидчиву бджолу.

Відзняв відео пересаджування восени карніки шутте в новий вулик.

в наступному сезоні планую спробувати виводити дочок ф1 вік карніки варроатолеранц, кому цікава дана лінія телефонуйте.

також буду ще спостерігати за даною лінією карніки і зніматиму ще відео на дану тему. підписуйтесь на мій канал Ютюб:

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.