Огляд Обзор Вашого товару для пасіки

Маєте товар для пасіки чи інтернет магазин - пропоную Огляд Обзор Вашого товару для пасіки і публікацію його на сайті а також в соціальних групах в інтернет

Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Архіви

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Blog Stats

  • 56 568 hits

Підпишіться на наш Канал В Ютюб

 

Млинок для цукрової пудри з болгарки пасіка матководство

Млинок для цукрової пудри з болгарки пасіка матководство

нещодавно змайстрував собі млинок для цукрової пудри на пасіці зі старого чайника і болгарки.

Цукрова пудра на пасіці використовується в матководстві для приготування медово цукрового тіста канді.
Канді кладеться в кліточки для пересилки маток, чи ним можна підгодувати невеличкі нуклеуси.

Млинок для цукрової пудри з болгарки, матководство

Млинок для цукрової пудри з болгарки, матководство

 
Для млина використав доволі потужну болгарку 1100 ват і старий чайник. В дні чайника просверлили отвір для
вала болгарки і три отвори для шурупів кріплення чайника до редуктора болгарки.

Між болгаркою і чайником розмістили прокладку з войлока яка герметизує кріплення.

потім із міцної сталі виточили ніж і загнулі його кінці догори, все це закріпили і млинок готовий.

500 грамів цукру перемелюється за 10-20 секунд, і таким чином це досить продуктивний млин для цукрової пудри і не тільки, розмелював у ньому сухий пилок і він також перемелюється на пил.

зняв відео даного млина.

Підписуйтесь на мій Ютюб канал

 

 

 

 

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

Будьте Добрі напишіть Ваш коментар, Поширте Інформацію

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa