+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Справа зверху є пошук по сайту + +

написати публікацію на сайт пасіка

Всім доброго дня,

Ви любите бджільництво, бджіл, продукти бджільництва та все, що пов’язано з бджолами?

написати публікацію на сайт пасіка

написати публікацію на сайт пасіка

У Вас є досвід і Ви готові ним поділитися? чи можливо ви початківець в бджільництві але маєте запитання з приводу яких хочете організувати дискусію, чи може ви виробник реманенту чи обладнання для пасіки, чи можливо фермер. Головне це ваше бажання писати для пасічників і про пасіку та бджільництво, медову галузь.
Тема маткартства, матководства, та продаж продуктів бджільництва які представлені на даному сайті ведеться мною тож публікації на дану тему публікуються лише за домовленістю.

Ваші публікації будуть доступні для прочитання аудиторії в мережі інтернет

У вас є унікальна можливість стати автором на сайті пасека. На сторінках сайту пасіка ви можете висловитися, розповісти про себе, свій досвід або свої помилки.

Основна тема сайту – все, що пов’язано з бджолами та бджільництвом, продуктами бджільництва, апітерапією, пасікою та пасічниками.

стати автором на сайті пасека

стати автором на сайті пасека

Ваші публікації будуть доступні для прочитання аудиторії в мережі інтернет, також публікацію можна поширити в соціальні мережі (під кожною публікацією є кнопки соціальних мереж куди можна поширити ваш допис на сайті пасіка. Ви зможете зареєструватись як автор на сайті. Це добра нагода спробувати себе в якості автора чи блогера.

Умови публікації:

  1.  Стаття повинна відповідати пасічницькій тематиці
  2.  Повинна бути написана без граматичних помилок і бути читабельною
  3.  Унікальність тексту має бути не менше 95%. Унікальність статті перевіряється за допомогою сайту техт.ру в інтернеті (зазвичай якщо ви самі напишете публікацію чи замітку з чистого листа нічого ніде не копіюючи то вона буде унікальна майже на 100%.)
  4. Обсяг статті не менше 2200 знаків. це десь біля 300-400 слів, бажано писати більші тексти, але це не критично
  5. До публікації краще додати хоча б одне фото, можна додати відео з вашого ютюб каналу
  6. Для публікацій рекламного характеру – наприклад магазинів для бджолярів та їхньої продукції – публікація має бити написана в формі огляду магазину чи товару, читабельно і ненав’язливо. в кінці тексту можливе розміщення номера телефону чи лінка на сайт виробника чи магазину.

Всі тексти модеруються і перевіряються перед публікацією. При модерації суть тексту не змінюється але можливе виправлення граматичних помилок, чи оптимізація заголовка, ключових слів, короткого опису поблікації. Після успішної публікації десятка текстів, можлива самостійна творчість на сайті в якості модератора сайта.

Писати можна на Українській, Англійскій, Грузинській, російській мовах 😉

Зареєструватись на сайті пасіка як блогер чи автор можна тут

Увійти на сайт пасіка як автор можна тут

Також на сайті можна розмістити оголошення чи ваш допис без реєстрації на дошці безкоштовних оголошень сайта пасіка а також в гостьовій книзі сайта пасіка 

Також якщо ви не можете чи не хочете реєструватись на сайті ви можете надіслати вашу публікацію мені в приватне повідомлення в фейсбук у ворд файлі чи як текст в повідомленні, і я її опублікую після узгодження з вами.

Будь ласка, створюйте ваші дописи, публікуйте ваші запитання, пишіть огляди вашої продукції для пасічників!

Також буду вдячний якщо оціните дану публікацію, чи поширите її в соціальні мережі. Дякую.

Можна також підписатись на оновлення сайту пасіка по емаіл

Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

Напишіть відгук