Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Журнали та газети по бджільництву

Журнали та газети по бджільництву Список видань
В даному розділі розміщені веб адреси друкованих видань в галузі Бджільництва.
Друковані Пасічні видання та інтернет журнали та газети на пасічницьку тематику.
Якщо ви бажаєте додати лінк друкованого чи інтернет журналу чи газети для пасічників, чи спорідненої пасічницької тематики,
заповніть контактну форму з вашими деталями та надішліть емаіл листа.

Матки Карника Бакфаст Итальянка Плодные и НеПлодные

  1. Журнал Бджолярський Круг передплатний індекс 98914. на мою думку один з найкращих Пасічницьких ( по бджільництву) журналів України
  2. Пасечный вестник

  3. www.americanbeejournal.com
  4. Журнал Пасіка – Пасічний журнал, є одним з журналів видавництва “Дiм, сад, город”. На сторiнках журналу Пасіка поради спецiалiстiв з пасічникування, апітерапії та репортажі з різних пасічницьких подій
  5. Журнал “Бджоляр”
  6. Журнал “Український пасічник”
  7. Журнал “Пасічник”. Хмельницкий
  8. Журнал “Доктор Бджілка”
  9. Науково-виробничий журнал «Бджільництво України»
  10. Газета “Пасека от “А” до “Я”
  11. Газета “Пасека, пчела, здоровье”
  12. журнал ПЧЕЛОВОДСТВО (рос.)
  13. Журнал “Бджола. Здоров’я. Апітерапія.”
  14. Газета “Пасічний вісник“
  15. x
  16. x

передплатити періодичні видання на пасічницьку тематику можна онлайн на сайті ДП “Преса”

Написати листа можна надіславши мені повідомлення в фейсбук
чи написати мені вконтакті (також можна приєднатись до груп в соціальних мережах (натисніть кнопки соціальних мереж зверху зліва  на цій сторінці) також додавайтесь в друзі в соц. мережах.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб - Пасіка, Садівництво Відео, багато цікавих відео.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Copyright © 2017 Неплодки та плідні Матки ИО / ШЗ Карніка, Бакфаст, Італійка - All Rights Reserved
Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa