Наши группы в соц сетях

Присоединяйтесь к нам!

Категорії

Підпишіться на новини сайту

Ранній пилконос Берест

Ранній пилконос Берест

Повним ходом цвіте ранній пилконос Берест чи ще як його називають Бересток.

Берест виділяє також і нектар і в цю ранню пору бджоли дуже активно працюють на ньому
Дерева берестка гудять від бджіл!

Квітковий пилок з береста темно жовтого кольору і бджоли збирають його дуже завзято.
фактично це другий масовий пилконос в нашій місцевості на півдні Київщини.
тільки но відцвіли верболози (котики) цвітіння яких викликає у бджіл неабиякий ажіотаж.
На котиках працюють всі бджоли, також і джмелі, дикі бджоли, осмії та всі комахи які збирають нектар та пилок. І от після котиків розцвітають берестки і бджоли так же дружно гудуть на цих деревах. зазвичай цей гул добре чути коли знаходишся поряд з берестами і піднявши голову вверх можна побачити як в кронах береста літають хмари бджіл.

Берест (дерево)

150-літній берест (Ulmus campestris) у місті

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Підпишіться на наш канал в Ютюб! Наш канал в Ютюб - Пасіка, Садівництво Відео, багато цікавих відео.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Copyright © 2017 Неплодки та плідні Матки ИО / ШЗ Карніка, Бакфаст, Італійка - All Rights Reserved
Вся інформація опублікована на сайті виключно для ознайомлення з особистою думкою автора в питаннях які стосуються бджільництва та пасічникування.
Автор не несе відповідальності за використання читачами на практиці опублікованої інформації.

Powered by WordPress & Atahualpa