Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

в березні Ранні пилконоси весною

Ранні пилконоси весною в березні 2017

дивився навкруги пасіки – станом на 6 березня 2017 року мати мачуха тільки но починає розцвітати і то на самих теплих пагорбах і в дуже малій кількості,

проліски і крокуси тільки но почали висовуватись із землі,

ліщина почала подовжувати сережки але ще не пилить, ще пару днів.

вільха ще не пилить

кизил лише почав розкривати бруньки але квітів ще немає.

верба козяча почала видовжувати котики але пилку ще немає

поки що чекаємо продовження тепла, можливо через тиждень при потеплінні бджоли зможуть взяти перший пилок.

бджолосімї для запилення сг культур

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

1 comment to Ранні пилконоси весною в березні

  • Анонім

    носять жовтий пилок з мати мачухи, але в невеликих обсягах.

    Саша казав що у нього в Буртах носять світло зеленуватий пилок з омели, (на деревах такі зелені шари паразитичні, але мабуть також виділяють пилок…)

    працюють на пролісках, підсніжниках, може і вільха пилить – але це все в невеликих кількостях.
    також з туї мабуть теж пилок збирають

    котики вже майже зацвітають – це один з перших більш менш масових пилконосів,

    а потім чекаємо клен ясенелистий і бересток (який і нектар добре виділяє.)