Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

отримав терморегулятор який замовив на пасіку.

планую використовувати терморегулятор для створення інкубатора маточників.

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

до цього маточники інкубувались в бджолосімях, над розплідним гніздом, але при холодних ночах це може позначитись
на інкубуванні матчників так як температура має бути стабільна і постійна, особливо це актуально для ранньовесняних маток.

Терморегулятор буде підтримувати постійну температуру в інкубаторі і буде автоматично вмикати інфрачервоний тепловий елемент і компютерний вентилятор, який буде перемішувати повітря до однорідного стану і також підтримувати рівномірну вологість (для цього в інкубаторі буде ємність з водою у якої буде регулюватись площа випаровування.)

Також терморегулятор можна використати при сушці пилку, помістивши датчик терморегулятора в шар пилку, і при нагріванні пилку до 40С сушка буде автоматично вимикатись а при охолодженні до 30С терморегулятор знову подасть струм на нагрівальний елемент сушилки для пилку.

Терморегулятор також можна використати для декристалізації меду, таким же чином, установивши верхню температуру нагрівання на межі 40С.

От таку от необхідну і корисну річ як терморегулятор я придбав для пасіки.

Зняв відео про терморегулятор:

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]
+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.