+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Справа зверху є пошук по сайту + +

Полоски від кліща екологічні на щавлевій кислоті та рігані

Полоски від кліща зі щавлевою кислотою та рігані еко

Еко полоски від кліща зі щавлевою кислотою та рігані

Довгий час було відомо, що щавлева кислота є хорошим вибором для біологічної обробки проти кліща. Після експериментів , проведених в Аргентині з використанням щавлевої кислоти та соку рігані, було виявлено нову пропорцію діючик компонентів. Грецькі промислові пасічники взялись активно використовувати даний препарат проти Varroa.

Varro Τainies екологічні полоски від кліща

В упаковці є 20 полосок (довжиною 35см), на сімю (10 рамок) потрібно 3-4 полоски.
Рекомендовано застосовувати при температурі навколишнього середовища 10-25 °C.
Активна дія триває до 45днів.
Made in Greece

На даний час випробовую еко полоски зі щавлевою кислотою та рігані у себе на пасіці. Метод постановки у вулик доволі новий та оригінальний, матеріал – щось схоже на тонкий войлок, особливого запаху не мають.

Поставив вчора у вулик, бджоли на них майже не реагують, але потроху їх гризуть і виносять з вулика. На контрольних газетках осипу кліща вранці не помітив, але можливо в моїх сім’ях і небагато кліща, так як з них було зроблено по два безматочних відводка, і майже всі рамки білі, тобто нові побудовані з вощини. А з печатним розплодом весь кліщ перейшов у відводки.

Додаю відео з постановкою екополосок від кліща Varro Τainies зі щавелькою та рігані у вулики, цікавий метод постановки у вулик..

Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

1 comment to Полоски від кліща екологічні на щавлевій кислоті та рігані

Напишіть відгук