Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Італійка 401 лінія х укр степова молочні лінії

Придбав матку штучного запліднення італійка 401 лінії запліднена трутнями української степової породи.

Італійка 401 лінія х укр степова молочні лінії

італійка 401 лінія

Обидві комбінації в даній материнці продуктивні на зборі маточного молочка.
Зі слів Стрельчука Олега Анатоліевича дана комбінація вийшла дуже медистою і продуктивною на медозборах.

Спробую її у себе на пасіці вивівши дочок від даної лінії італійки. Випробую їх на медозборі а також в якості сімей виховательок а в кінці сезону і на зборі маточного молочка.

Дана лінія італійки не має типового оранжевого забарвлення як наприклад італійка кордован, у неї темніший окрас і легкі сірі полоски по тілу.

Після підсадки бджоли прийняли матку добре і вона вже засіяла пару рамок розплоду.
Трохи згодом виведу з десяток два дочок для сімей аналогів на тестування.

Зняв відео підсадки матки молочної 401 лінії італійки, додаю дане відео знизу під публікацією,
приємного перегляду, підписуйтесь на наш канал Ютуб!

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.