Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Карніка відео та фото бджіл породи Карніка

Сторінка з відео оглядом бджіл породи карніка, тримаю дану породу бджіл вже четвертий рік, до цього мені подобались карпатки, так як у них була краща зимівля, весняний розвиток та медозбори в порівнянні з місцевими бджолами. Але спробувавши тримати бджіл породи карніка зрозумів що все пізнається в порівнянні.
Карніка

Карніка фото відео та відгуки

Бджоли породи карніка на порядок краще відселекціоновані, мають відмінну зимівлю в Київській області, стрімкий весняний старт, добре носять мед і дуже спокійні при оглядах. Таким чином особисто мій відгук про бджіл карніка дуже добрий.

На вигляд бджоли карніка такі ж як і карпатка (ну мабуть на початковому етапі їх наловили в одних і тих же горах…) але видно скільки роботи з ними провели європейські селекціонери і скільки роботи не було зроблено у нас з карпаткою…

На цій сторінці викладаю фото та відео характеристики бджіл породи карніка.

Створив добірку плейлист з відео матеріалом про породу бджіл карніка, на відео можна подивитись на бджіл, глянути як вони йдуть в зиму, розвиваються, оцінити їх миролюбність.

Приємного перегляду.

У мене також можна замовити неплідних та плідних бджоломаток карніка.

Якщо у вас також є відгуки щодо породи бджіл карніка – ви можете їх залишити тут в коментарях під даною публікацією.
цей плей лист постійно поповнюється, тому через певний час заходьте ще, будуть нові відео, або підпишіться на ютуб канал.
+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.