Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Платне бджоло-запилення 2018 Пропозиції по Областям України

Платне бджоло-запилення 2018 Пропозиції по Областям України
Послуги платного запилення бджолами від Херсону до Сум і від Києва до Харкова
Запилення соняшника платне

З’явилась цікава інформація щодо платного бджолозапилення гібридних посівів соняшника на насіння.

Послуги платного запилення бджолами від Херсону до Сум і від Києва до Харкова

Платне бджоло-запилення 2018 Пропозиції по Областям України

Фермери що вирощують соняшник на насіння потребують послуг по запиленню посівів бджолами.
Площі посівів розташовані в різних областях України, від Херсону до Сум і від Києва до Харкова.

Якщо у вас є вільні бджолосімї які ви можете запропонувати для послуг платного бджолозапилення посівів соняшника на насіння,
можна подзвонити по телефону та дізнатись щодо точного розташування площ під запилення у вашій області, умови та розцінки.
Як я розумію договори будуть укладатись саме вами та конкретним фермером.

більш детальна інформація по областям і можливо по цінам буде після 29.03.18

Попередні вимоги це 4 вулика на гектар (чи більше) по периметру площі посівів, інколи можлива вимога розташування в середині посіву, якщо поле доволі широке.
Також на таких посівах можливий і медозбір.

Що до всіх деталей по платному запиленню соняшника бджолами в сезоні 2018 звертайтесь до Валерія Зубенко тел: 099-300-7088.

Він надасть вам більше інформації та допоможе зконтактувати з конкретним фермером що потребує послуг платного бджолозапилення у вашому регіоні.

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 2 Average: 5]
+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.