Подпишитесь

Пчеловодство в Украине

+ + Вітаємо! На сайті #Пасека можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Дякую, що зайшли, і приємного перегляду! Підпишіться на наш Канал Ютуб! Додавайтесь до нас в друзі в соцмережах. У нас на сайті #пасека можна замовити та купити матки Карніка, Бакфаст, Італійка а також продукти бджільництва з пасіки. Щоб почитати більше публікацій по темі що вас цікавить введіть ключове слово в форму пошуку по сайту (справа зверху) + +

Укр Степова порода бджіл продаж маток

Тримаю на пасіці материнку укр степової бджоли хмельницького типу, матка наростила клуб на 5 рамочок і іде в зиму на своїх бджолах.

Українська степова бджола продаж маток

Укр Степова порода бджіл продаж маток

Українська степова порода бджіл має помірний весняний старт, і десь до акації набирає обороти в розвитку, зимують добре на волі, мають сірих бджіл.
У мене на пасіці матка саме хмельницького типу укр степової. Дана матка має декілька жовтуватих тергітів, можливо це передалось з давніх часів коли була районована кавказська порода. Доречі хмельницький тип має в собі трохи даного матеріалу і саме цим і характеризується. Телефонував до декількох продавців бджоломаток української степової бджоли і запитував саме про дану особливість – відповідь була ідентична.

По моїм спостереженням бджола спокійна, клуб зібрався щільний, зимують на власних кормах, на соняшниковому меду у вулику з сітчастим дном. Сподіваюсь зимівля пройде вдало і вони покажуть добрий весняний розвиток.

Укр Степова порода бджіл – Де можна замовити та купити матки?

Планую виводити дочок укр степової породи бджіл вільного спарювання та неплідок укр степової.
Якщо кого зацікавить дана бджола, телефонуйте для замовлення.

З моїх спостереженнь українська степова порода має трохи пізніший старт і як наслідок пік розвитку приходиться на пізніший період ніж скажем у карніки чи карпатки – тому укр степова краще підходить на сильні довгі взятки наприклад із соняшника. Бджоли менше підливають гніздо і матка української степової породи не сильно скорочує яйцекладку, як результат не дуже просідає на довгих медозборах.

Зупинився на даному типі степової породи бджіл так як в більшості в Україні не так то і легко знайти чистопородну укр степову, багато матеріалу має підвищену агресію,
тому і вирішив спробувати хмельницький тип степової бджоли.

Кого зацікавили плідні і неплідні матки української степової породи бджіл телефонуйте для замовлення. Телефон на сторінці Контакти.

+ Покупки для пасічників на сайті Аліекспрес (Aliexpress) + також повернення до 10% від покупок, заходьте реєструйтесь! На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + также чистопородные матки из Италии + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.