Бакфаст Элгон пчеломатки

На пасіці зявилась бджоломатка бакфаст елгон. Данна лінія бджіл характеризується, чи вірніше сказати виводиться з метою
створити більш стійкіших до кліща вароа бджіл.

матки бакфаст елгон

матки бакфаст елгон

З цією метою до бджіл породи бакфаст додали бажані характеристики по боротьбі з кліщем вароа які мають бджоли породи монтікола ( Apis mellifera Montikola ) гірських бджіл з Кенії які мають вищу стійкість до кліща.

бакфаст Элгон пчеломатки

бакфаст Элгон пчеломатки

Публікації по темі:  Матководы Украины

Як виглядає бакфаст елгон

Бакфаст Елгон візуально трохи темніший від звичних всім жовтих маток ліній бакфаста. Матки Елгон мають темне черевце і жовті прожилки між темними смужками на черевці. Матка Элгон енергійно бігає і можна сказати вистрелює яйця, що можна побачити на відео, уважно приглянувшись, там якраз знятий момент схожий на вистрілювання яйця бджоломаткою бакфаст Элгон.

матки бакфаст елгон пчеломатки Элгон

матки бакфаст елгон пчеломатки Элгон

Публікації по темі:  Відводки Карніка, Бакфаст, Італійка ф1 пішли в розвиток.

На разі це все що можна написати про матки Элгон, додам лише що люди які були на пасіці елгон в Німеччині розповідали що пасіка з дуже доброю ізоляцією і матки Элгон там обльотуються на майже ізольованому облітнику. Матки елгон які унаслідували характеристики від бджіл монтіколи мають більш темніше забарвлення.

Публікації по темі:  Итальянка Кордован

Маю сподівання що дана лінія бакфаст елгон буде досить зимостійкою та миролюбною, медистою в наших кліматичних умовах.

Свої відгуки опублікую після відповідних спостереженнь.

підписуйтесь на оновлення сайта.

Декілька відео матки елгон в пересилочній кліточці та вже випущеної з кліточки

2 Responses

  1. Як перезимовують бджоли елгон, скільки їм потрібно меду, як справляються з гризунами.