+ + Вітаємо! На сайті #Пасека Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!! + +

бджоли добре розвились на ріпаку

на 22.05.17 переглядав пасіку робив відводки,

що можу сказати – плем матеріал на доброму рівні,

бджоли позаймали лежаки майже повністю
карніка тройзек на тройзек матка іо відзначилась добрим розвитком і дуже добрим воскобудівництвом

лідер по меду матка карніка  іо пешец – рамок 8 дадан майже печатні меду на стаціонарі…

карніка австрійка пернера тримає золоту середину і дуже спокійна

бакфаст набрав оберти і зараз дуже добре розвивається, особливо в теплих вуликах (лежаки з закритим верхнім льотком)
щодо розплоду випереджає італійок.

Публікації по темі:  Весняний розвиток Бакфаст Карніка Карпатка і Укр степова порода бджіл

всі бджоли добре розвились на ріпаку.

забрав ріпакові медові рамки у відводки і заповнив лежаки відбудованими рамками і вощиною

У нас зацвітає біла акація, сьогодні вже деякі дерева виділяли приємний аромат.

розова акація ще не порозовіла.

щодо маток зараз записую на неплідні на 01.07.17 плідні на 01.08.17

не завжди маю змогу відповісти на телефонні дзвінки, краще пишіть замовлення в гостьову книгу чи в фейсбук.
пишіть по суті.
я запишу і передзвоню для уточнення замовлення.

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]
Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

1 comment to бджоли добре розвились на ріпаку

  • раніше переживав стосовно просідання бакфаст в таку холодну весну.
    але бакфаст зараз наздоганяє карніку, і дуже миролюбний і спокійний.
    зимувати бакфаст однак потрібно великими сімями 8-10 рамок.