бджоли добре розвились на ріпаку

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

на 22.05.17 переглядав пасіку робив відводки,

що можу сказати – плем матеріал на доброму рівні,

бджоли позаймали лежаки майже повністю
карніка тройзек на тройзек матка іо відзначилась добрим розвитком і дуже добрим воскобудівництвом

лідер по меду матка карніка  іо пешец – рамок 8 дадан майже печатні меду на стаціонарі…

карніка австрійка пернера тримає золоту середину і дуже спокійна

бакфаст набрав оберти і зараз дуже добре розвивається, особливо в теплих вуликах (лежаки з закритим верхнім льотком)
щодо розплоду випереджає італійок.

Публікації по темі:  Бакфаст Руппеля результаты прививки с перевозкой

всі бджоли добре розвились на ріпаку.

забрав ріпакові медові рамки у відводки і заповнив лежаки відбудованими рамками і вощиною

У нас зацвітає біла акація, сьогодні вже деякі дерева виділяли приємний аромат.

розова акація ще не порозовіла.

щодо маток зараз записую на неплідні на 01.07.17 плідні на 01.08.17

не завжди маю змогу відповісти на телефонні дзвінки, краще пишіть замовлення в гостьову книгу чи в фейсбук.
пишіть по суті.
я запишу і передзвоню для уточнення замовлення.

Публікації по темі:  Карніка с22амг медозбір з акації

1 comment to бджоли добре розвились на ріпаку

  • раніше переживав стосовно просідання бакфаст в таку холодну весну.
    але бакфаст зараз наздоганяє карніку, і дуже миролюбний і спокійний.
    зимувати бакфаст однак потрібно великими сімями 8-10 рамок.