+ + Вітаємо! На сайті #Пасека Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!! + +

Бджолярський Круг - БК

Бджолярський Круг 2016

Відвідав цього року Бджолярський Круг який відбувся поблизу міста Баришівка.
Сподобалась організація і добра компанія пасічників на Бджолярському крузі.

Ми приїхали ще в пятницю ввечері, заселились в санаторій, поспілкувались з коллегами і прямо з ранку
вже мали час вільний від всіляких регістрацій, заселення та інших організаційних моментів. (так як всі вони були вирішені ще з вечора пятниці – рекомендую такий формат участі в бджолярскому крузі).

Зранку в суботу 1 жовтня відвідали з колегами ярмарку яка традиційно проводиться на Бджолярському Крузі.

на ярмарці були широко представлені пасічники з різними продуктами бджільництва, виробничі кооперативи та організації.

публікую декілька фотографій з цікавими (на мій погляд) експонатами та новинками:

корпуса вулики

корпуса вулики

пасічницька література Бджолярський Круг 2016

пасічницька література Бджолярський Круг 2016

пасічницький реманент Бджолярський Круг 2016

пасічницький реманент Бджолярський Круг 2016

пасічницький реманент Бджолярський Круг 2016

пасічницький реманент Бджолярський Круг 2016

пасічницький реманент Бджолярський Круг 2016

пасічницький реманент Бджолярський Круг 2016

пасічницький димарь Бджолярський Круг 2016

пасічницький димарь Бджолярський Круг 2016

рамки для секційного меду Бджолярський Круг 2016

рамки для секційного меду Бджолярський Круг 2016

стіл для розпечатки рамок Бджолярський Круг 2016

стіл для розпечатки рамок Бджолярський Круг 2016

стіл для розпечатки рамок Бджолярський Круг 2016

стіл для розпечатки рамок Бджолярський Круг 2016

платформа для кочівлі Бджолярський Круг 2016

платформа для кочівлі Бджолярський Круг 2016

Бджолярський Круг 2016

Бджолярський Круг 2016

закупівля воску Бджолярський Круг 2016

закупівля воску Бджолярський Круг 2016

пасічницький інструмент Бджолярський Круг 2016

пасічницький інструмент Бджолярський Круг 2016

синхронно напівповоротна медогонка АВВ 100 Бджолярський Круг 2016

синхронно напівповоротна медогонка АВВ 100 Бджолярський Круг 2016

Сподобалась синхронно напівповоротна медогонка АВВ 100, фірма представила декілька варіантів медогонок, з дуже зручним синхронно напівповоротним механізмом на 4, 6, 16 та більше рамок, на вибір для різних пасік по потребі. Рамки відкачуються не під кутом 90 градусів до стінки бака і не редіально а повертаються під кутом 45 градусів до стінки бака. Всі касети з’єднані між собою пружинами внизу і всі повертаються одночасно слідуючи одна за одною, потім під відцентровою силою рамки прижимаються в робоче положення і відкачуються.
між кожною рамкою є пластина з нержавійки на яку витікає мед, таким чином мед не потрапляє на сусідню рамку а стікає прямо в бак. По словам пасічників випробувальників даних медогонок які доповідали на Бджолярському крузі після відкачки в даній медогонці рамки виходять практично сухими.
пропонує переглянути відео Медогонка АББ 100 синхронна напівповоротна

Публікації по темі:  Апітерапія

пристрій для змітання бджіл з рамок Бджолярський Круг 2016

пристрій для змітання бджіл з рамок Бджолярський Круг 2016

медове мило Бджолярський Круг 2016

медове мило Бджолярський Круг 2016

медове мило Бджолярський Круг 2016

медове мило Бджолярський Круг 2016

медові вина медовуха Бджолярський Круг 2016

медові вина медовуха Бджолярський Круг 2016

після Ярмаркування Бджолярський Круг відкрився колективною молитвою за пасічників та бджіл,
були виступи відомих і маловідомих пасічників, переробників медової продукції виробників пасічницького реманенту видавців пасічницьких журналів та інтернет ресурсів. Виступали як провідні пасічники новатори так і звичайні пасічники з наболілими питаннями. було цікаво.

Публікації по темі:  Промышленная пасека в селе Халепье Пасека Нагорнюка

додаю декілька відео які встиг завантажити сьогодні, одразу по приїзду з Бджолярського кругу.
деякі відео буду викладати по мірі можливостей пізніше на моєму ютюб каналі.
зокрема є цікаве та велике відео з секції апітерапії яке опублікую трохи пізніше.

Пишіть ваші коментарі та приємного перегляду відео з Бджолярський круг 2016.

Зняв декілька відео з бджолярського Круга, приємного перегляду, підписуйтесь на наш відео канал на ютуб!

Публікації по темі:  Бджолярський Круг 2017

Також підпишіться на інші відео з Бджолярського Круга та відео з пасіки на каналі ютюб

Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

3 comments to Бджолярський Круг