+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті, вам може знадобитися наш форум або чат - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Каталог, У нас можна замовити матки, продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес і сервіс кешбек при покупках в інтернет. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

Обережно Біпін Т загибель сімей після обробки біпіном Т

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

загибель сімей після обробки біпіном Т – Обережно Біпін Т 

На днях один пасічник нашого району обробив 20 бджолосімей біпіном Т Вінницького виробництва (назву виробника уточню і допишу пізніше в коментарях.

Усі сімї посипались на 50% на дно і лазили перед льотками а потім захололи на вулиці.
пасіка постраждала від обробки біпіном Т Вінницького виробництва.
Біпін т був придбаний в м Кагарлик, Київська обл. у ветаптеці.

Публікації по темі:  Осенняя Обработка пчел венгерским тактиком

попередження можливо у кого також є придбаний такий біпін т з вінниці – якщо думаєте обробляти можливо хочаб спробуйте спочатку на одній сімї застосувати розчин а потім вже подивитесь на результат.
це можна зробити набравши інсуліновим шприцем з ампули 0.1 мл біпіну т і розчинити його в 100 мл води і обробити контрольну сімю.

але біпін коштує не так вже і дорого, можливо варто просто придбати якісний перевірений препарат проти вароатозу.

Публікації по темі:  Полоски від кліща екологічні на щавлевій кислоті та рігані

купую венгерський тактик у Гайдара вже третій рік, і він добре діє і бджоли живі, цього року вже перший раз обробив тактиком, кліщ трохи посипався.

скоро планую другу обробку водним розчином тактика.

можливо ці випадки з біпіном т не поодинокі, напишіть в коментарях.