Спробуйте вести свій власний пасічницький блог

Пропоную пасічникам які хочуть спробувати себе в ролі блогера, зарегіструватись на даному сайті
та вести свій власний пасічницький блог.

на перших порах публікації будуть проходити модерацію, але згодом після декількох добрих тематичних публікацій
автори зможуть публікувати свої новини з пасіки.

(пряма реклама та продажі мабуть не підійдуть, але справжні таланти не потребують реклами 🙂

зарегіструйтесь, та спробуйте написати цікаву статтю, замітку чи новину з вашої пасіки!

Поширте цю сторінку в соціальних мережах чи надішліть вашим знайомим для кого це буде цікаво.

Матковод АМГ. Наша матковивідна пасіка розташована в Київській області, місто Кагарлик. Займаємось виводом і продажем: неплідних маток, плідних маток ф1 вільного спарювання а також маток контрольованого спарювання, маток острівного обльоту. Продаємо бджолопакети в Київській області, відводки бджіл, бджолосімї, вулики з бджолами, рамки з засівом для прививки, маточники на виході, рамки суші а також продукти бджільництва такі як: мед, квітковий пилок, пергу, прополіс, продукт життедіяльності воскової молі, віск натуральний бджолиний, прополісні холстики , живих бджіл для апітерапії та бджоловжаленнь дома, та інші продукти з пасіки під замовлення. Якщо вас щось цікавить з пасіки телефонуйте до нас для інформації чи консультації. Телефон 067-883-2230, більше телефонів на сторінці контакти.Також підписуйтесь на новини нашого сайту по емайл, додавайтесь до наших груп в соціальних мережах, https://www.paseka.in.ua/forum-pchelovodov-ukrainy/ведемо ютуб канал з нашої пасіки - підписатись можна тут https://www.youtube.com/channel/UCA9M7if5rzfqVoZ31w0nQJw?

You may also like...

3 Responses

  1. Пасека власна Пасіка сказав:

    Напишіть ваш коментар тут

  2. Василь Романчук сказав:

    Маю бажання спробувати вести свій блог.
    Василь Романчук.

    • Василь, якщо ви зарегіструвались на сайті ви можете публікувати ваші записи в блог тут,
      всі ваші публікації будуть публікуватись на цьому сайті в блозі, під вашим авторськім імям, яке ви зарегіструєте.

      публікації можуть бути трохи відмодеровані, а можуть виходити і без змін.

      Спробуйте

      успіхів Вам.