+ + Вітаємо! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Каталог, У нас можна замовити матки, продукти з пасіки. Плідні матки Італійки на травень. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

Взяток з Верби та Абрикоса

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

Взяток з Верби та Абрикоса

вже декілька днів як цвітуть верби, а недавно зацвіли абрикоси,

бджоли працюють на них дуже завзято і несуть значні кількості пилку та також збирають
нектар.

Верба є масовим пилконосом і також добре виділяє нектар, завдяки цьому бджолам непотрібно літати за водою, так я нектар задовольняє повністю їхні потреби в воді.

порівнював на чому краще працюють бджоли на вербі чи на абрикосах – висновок – бджоли розподілились майже рівномірно, і в вербах чути стійкий гул бджіл і на абрикосах значний ажіотаж.

Публікації по темі:  Ранній пилконос Берест

цього року весна прийшла на початку квітня і стабільно набирає своїх обертів, рослини зацвітають рівномірно конвеєром весняних квітів.
щоб отримувати нові публікації підписуйтесь на електронну розсилку новин сайту.

Буду вдячний якщо поширите публікацію в соціальних мережах.

Взяток з Верби та Абрикоса