Апітерапія||Події в пасічництві

всеукраїнський форум «Пані Бджілка» та «Медові обжинки»

всеукраїнський форум «Пані Бджілка» та «Медові обжинки»

всеукраїнський форум «Пані Бджілка» та «Медові обжинки»

Запрошуємо пасічниць та пасічників прийняти участь у всеукраїнському
форумі «Пані бджілка» та «Медових обжинках».
ГО «Обласна спілка пасічників» 28-29 жовтня 2017 року проводить
всеукраїнський форум «Пані Бджілка» та «Медові обжинки»

Місце проведення: табір «Маяк», с. Головач, Полтавського району.

Програма свята:
28 жовтня
10-11:30 – реєстрація учасників;
12:00 – офіційне відкриття;
12:30-18:00 – виступи запрошених лекторів

  • – Бондаренко Віктор Васильович, м. Харків, вертеброневролог
  • – Заїкін Максим Вікторович, м. Кременчук, апітерапевт
  • – Усольцев Олександр Олександрович, м. Камʼянське, майстер-клас по виготовленню
    прополісних свічок.
Публікації по темі:  Польза меда в спорте

18:00 -……. Дружня вечеря, спілкування, конкурси

29 жовтня
8:00-9:00 – сніданок;
9:00-12:00 – обмін досвідом пасічників України;
12:00-13:00 – нагородження переможців.

Організаційний внесок – 150 грн
Вечеря – 150 грн
Проживання та сніданок – 120 грн

Як добратися

Як добратися на автомобілі: Поворот з траси Київ-Харків на Селещину, через
Ватажково, Заворскло
на автобусі: з автостанції № 2 (вул. Шевченка, 65А) маршрутка
Полтава-Головач в 7:10, 8:30, 9:40
на потязі: зі станції Полтава-Південна потяг Полтава – Кременчук в
9:00 (виходити на станції Головачанська)

Публікації по темі:  Методы селекции Бакфаст, семинар - Киев, Борисполь

Контактні дані та реєстрація

Телефони для зв’язку: 066 633 40 35 або 096 96 88 069

Попередня реєстрація:

(сторінка Пані Бджілка на Фейсбук)  Всеукраїнський форум жінок-пасічниць “Пані Бджілка”

Зареєструйтесь тут: реєстраційна форма для заповнення

&