+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті, вам може знадобитися наш форум або чат - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Каталог, У нас можна замовити матки, продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес і сервіс кешбек при покупках в інтернет. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

Журнал Бджолярський Круг 2018

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 6 Average: 2.7]

Журнал Бджолярський Круг 2018 за рентабельну пасіку.

журнал БК 2018

Тематичний збірник Рентабельна Пасіка

Щойно спілкувався з Василем Олексійовичем Соломкою щодо підписки на журнал Бджолярський Круг на 2018 рік, так як прочитав інформацію що на нього не можна оформити підписку в каталозі. (в 2017 році та попередніх роках журнал Бджолярський круг можна було виписати в каталозі періодичних видань України)

Василь Олексійович пояснив що в 2018 році журнал БК буде виходити два рази на рік в квітні місяці та у вересні, до весняного та осіннього кругу. Підписки на журнал Бджолярський круг в 2018 році не буде але журнал можна буде замовити в телефонному режимі і отримати по пошті, Віра Василівна буде розсилати журнал. З 2018 року журнал БК називатиметься Тематичний збірник Рентабельна Пасіка

Тематичний збірник Рентабельна Пасіка

Журнал Бджолярський Круг

В самому журналі БК нічого не зміниться, він залишиться в такому ж форматі та об’ємі ( як наприклад в 2017 році), та з цікавими публікаціями. Вартість журналу буде на тому ж рівні до 50 грн. (45-50 грн) до цього мабуть потрібно буде ще додати вартість пересилки.

Публікації по темі:  Газета Пасека Пчела Здоровье - Украина

Такі нововведення відбуваються через вік наукового та головного редакторів журналу БК. “не хочеться набирати грошей наперед”. Також Василь Олексійович зауважив що до редакції БК необхідно залучати молодих кадрів, які б змогли продовжити діло.

Додам що автор цих рядків сам виписує журнал Бджолярський круг вже не один рік і важає БК одним із найсолідніших журналів на пасічницьку тематику в Україні. В кожному номері знаходжу щось цікаве і нове. Тож продовжу замовляти даний журнал вже в телефонному режимі.

Публікації по темі:  Пчеловодство какой метод выбрать

Хочу ще додати що надіславши невеличку публікацію до журналу БК по email, редакція її опублікувала. Тож хочеться написати що пасічники можуть також дописувати до журналу, якщо є цікаві теми та публікації.

Телефони редакції журналу Бджолярський Круг

Соломка Василь Олексійович (ДіД Василь) телефон: 098-400-27-42, 099-061-42-70, 050-164-88-52
Адреса: 07501, Київська обл., смт Баришівка, а/с 36.
емаіл: didvasil@i.ua . У журналу БК є картка приват банку і журнали можна оплатити на картку приват. (запитуйте по телефону)

Публікації по темі:  Как сохранить пчел весной от вылетов в холод

Основні запитання щодо журналу БК в 2018 році мабуть по телефонам до Діда Василя,
але додам тут і наукового редактора журналу БК:
Комісар Олександр Данилович

За інформацією від : Соломка Василь Олексійович, отриманою по телефону 13 Жовтня 2017 року.
Журнал Бджолярський Круг ( БК 2017. )