Журнал Бджолярський Круг 2018

Журнал Бджолярський Круг 2018 за рентабельну пасіку.

журнал БК 2018

Тематичний збірник Рентабельна Пасіка

Щойно спілкувався з Василем Олексійовичем Соломкою щодо підписки на журнал Бджолярський Круг на 2018 рік, так як прочитав інформацію що на нього не можна оформити підписку в каталозі. (в 2017 році та попередніх роках журнал Бджолярський круг можна було виписати в каталозі періодичних видань України)

Василь Олексійович пояснив що в 2018 році журнал БК буде виходити два рази на рік в квітні місяці та у вересні, до весняного та осіннього кругу. Підписки на журнал Бджолярський круг в 2018 році не буде але журнал можна буде замовити в телефонному режимі і отримати по пошті, Віра Василівна буде розсилати журнал. З 2018 року журнал БК називатиметься Тематичний збірник Рентабельна Пасіка

Тематичний збірник Рентабельна Пасіка

Журнал Бджолярський Круг

В самому журналі БК нічого не зміниться, він залишиться в такому ж форматі та об’ємі ( як наприклад в 2017 році), та з цікавими публікаціями. Вартість журналу буде на тому ж рівні до 50 грн. (45-50 грн) до цього мабуть потрібно буде ще додати вартість пересилки.

Публікації по темі:  Стимуляция пчёл к выращиванию расплода

Такі нововведення відбуваються через вік наукового та головного редакторів журналу БК. “не хочеться набирати грошей наперед”. Також Василь Олексійович зауважив що до редакції БК необхідно залучати молодих кадрів, які б змогли продовжити діло.

Додам що автор цих рядків сам виписує журнал Бджолярський круг вже не один рік і важає БК одним із найсолідніших журналів на пасічницьку тематику в Україні. В кожному номері знаходжу щось цікаве і нове. Тож продовжу замовляти даний журнал вже в телефонному режимі.

Публікації по темі:  Бджолярський Круг 2017

Хочу ще додати що надіславши невеличку публікацію до журналу БК по email, редакція її опублікувала. Тож хочеться написати що пасічники можуть також дописувати до журналу, якщо є цікаві теми та публікації.

Телефони редакції журналу Бджолярський Круг

Соломка Василь Олексійович (ДіД Василь) телефон: 098-400-27-42, 099-061-42-70, 050-164-88-52
Адреса: 07501, Київська обл., смт Баришівка, а/с 36.
емаіл: didvasil@i.ua . У журналу БК є картка приват банку і журнали можна оплатити на картку приват. (запитуйте по телефону)

Публікації по темі:  Ішемічна хвороба серця і продукти бджільництва

Основні запитання щодо журналу БК в 2018 році мабуть по телефонам до Діда Василя,
але додам тут і наукового редактора журналу БК:
Комісар Олександр Данилович

За інформацією від : Соломка Василь Олексійович, отриманою по телефону 13 Жовтня 2017 року.
Журнал Бджолярський Круг ( БК 2017. )