+ + Вітаємо! На сайті #Пасека Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!! + +

карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) матка штучного запліднення

Карніка Тройзек 1075 ІО ШЗ матка штучного запліднення Інбридна матка Карніка Тройзек 1075

На пасіці зявилась лінія карніки Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) . Дана лінія карніки найбільш цінна тим що вона вже пройшла випробування в нашій місцевості, а саме на півдні Київщини, в Кагарлицькому районі.
Мій товариш Володимир придбав дану матку з Австрії, Матка тройзек 1075 була облітана на племінному обльотному пункті Скленар в Австрії. Протягом трьох років ця матка і дочки ф1 від неї випробовувались на медозборі в умовах Київщини і показали дуже добрі результати. По словам мого колеги, карніки Тройзек 1075 це найкращі бджоли які він тримав на протязі близько трьох десятиліть його заняття пасічництвом!

карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) іо матка ио штучного запліднення

карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) іо матка ио штучного запліднення

Карніка тройзек випробовувалась і на стаціонарі і в кочових умовах з відмінними результатами.
зимують на вулиці в лежаках і в багатокорпусних вуликах на платформі, зимівля проходить добре.
на зиму нарощують великі клуби, зимують економно.
Миролюбні і спокійні, але потребують використання димаря (бакфаст в плані миролюбності чемпіон)

Публікації по темі:  Матки лигустика

добре передають породні ознаки в наступних поколіннях ф1 і ф2

так от цього року ми з колегою методом штучного запліднення ІО запліднили дочок даної лінії карніки Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) в двох комбінаціях:

1. карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) х карніка австрійка Карла Пернера
2. карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) х карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) інбридна матка

перша комбінація нами була вибрана з розрахунку на передачу миролюбності карніки австрійки Карла Пернера по батьківській лінії через трутнів

Публікації по темі:  Вывод маток и замена маток на пасеке

друга комбінація була підібрана в прагненні закріпити прекрасні господарські корисні ознаки лінії карніки Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 )

дані дві матки штучного запліднення першої і другої комбінації були успішно підсаджені у відводки
і після підсилення будуть зимувати на вулиці на стаціонарній пасіці.

від маток штучного запліднення карніка Тройзек 1075 ( carnica troiseck 1075 ) ІО будуть виводитись матки Ф1 в сезоні 2017, попередні замовлення можна зробити по телефону на сторінці контакти.

Публікації по темі:  на продаж 25 бджолосімей карніка

від себе додам що на моїй пасіці карніка австрійка Карла Пернера була в лідерах по медоносності в умовах стаціонару, та миролюбності і лише трішки поступилась по миролюбності сімям Бакфаст лінії Б21.

паспорт карніки тройзек 1075 з Австрії, родоначальниці яка пройшла випробування.
фото з лівої сторони.

паспорт карніки тройзек 1075 з Австрії

паспорт карніки тройзек 1075 з Австрії

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]
Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.