Контакти Матковивідна пасіка АМГ м. Кагарлик

Вітаю,

Ви можете пошукати інформацію цікаву для вас, ввівши ключове слово в форму пошуку по сайту і знайти всі публікації на дану тему.

Пошук по сайту

Віконце форми пошуку по сайту пасіка знаходиться зверху сайта, справа. введіть туди ваше ключове слово та натисніть ентер чи пошук.

Матковод АМГ Пасіка знаходиться в місті Кагарлик, Київська Область.

Телефони:

  1. Київстар:    0038 067-883-2230 (тут Viber, Telegram, Ватсап)
  2. МТС:          050-60-83-259
  3. Лайф:        063-233-4402
  • (телефонуйте з 9 до 21.00)

Написати листа

  • можна на імейл realto @ ukr. net (без пробілів)
  • В сезоні рідко перевіряю імейл тому краще напишіть на вайбер чи телеграм (телефони зверху)
  • можна надіславши мені повідомлення в фейсбук
  • чи написати мені вконтакті
  • (також можна приєднатись до груп в соціальних мережах додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! також додавайтесь в друзі в соц. мережах.

підписатись на Email розсилку Нових публікацій

Якщо бажаєте, Ви можете підписатись на Email розсилку Нових публікацій на вебсайті
заповніть форму внизу:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Матковод АМГ Наша Пасека расположена в городе Кагарлык

Телефоны:

  • Киевстар: 067-883-2230  (тут Viber, Telegram, Ватсап)
  • МТС: 050-60-83-259
  • Лайф: 063-233-4402
  • (звоните с 9 до 21.00)

Пасечникам из города Кагарлык или Кагарлыкского района или Киевской области
предлагаю зарегистрироватся в группе

Вайбер группа пчеловодов г Кагарлык

Клуб Пасечников Кагарлык вконтакте.

Также в городе Кагарлык иногда проводятся собрания пчеловодов, в планах было намерение объеденить пчеловодов раёна и создать Спилку Пасечников Кагарлыкского района.

Однако пока еще не формализовали это намерение и спилка или обьединение пчеловодов происходит в общении, телефонном, в вайбер.
Если вам интересно добавиться в группу пчеловодов Кагарлыка в вайбер или телеграм, напишите по номеру вверху.

Comments are closed.