Вже пару місяців користуюсь новою карткою від Монобанк. Все зручно, реально повертають 2-4% від покупок в магазинах і аптеках. А також кожного місяця є категорії в яких повертають 10 чи 20%. Якщо зацікавила така картка без кредитних коштів клікайте по банеру і встановлюйте додаток на ваш телефон, і вже з додатка оформляється картка.
Monobank [CPS, API] UA
Отримати картку Монобанк з Кредитним лімітом Клікайте тут

Пасіка бджільництво реклама
+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форуми і чати про Бджільництво на Ваш вибір!!! У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Відео, Аудіо відгуки. Клікайте лінк! Відгуки наших замовників

Ловушки для ос, шершнів, філантів

Ловушки для ос, шершнів, філантів

Зараз саме час попіклуватись про пасіку та кількість ос навкруги пасіки.

Шершні, філанти та оси вийшли після зимівлі і організовують свої колонії саме зараз.

знищення шершнів, ос, філантів

Monobank [CPS, API] UA

Интернет реклама УБС

Смаки засновниці колоній частенько зявляються біля вуликів і нишпорять в пошуках здобичі. Шершні та оси філанти полюють на бджіл.

Якщо зараз виловити засновниць колоній то восени їхня кількість навкруги пасіки буде значно нижчою.

Публікації по темі:  підгодівля бджіл борошном та пилком весною

Для цього можна розставити поблизу вуликів звичайні пластикові пляшки, можна їх трохи вкопати в землю щоб вини були більш стійкі.
В пляшки наливається суміш цукрового сиропу і дріжджів, або одразу забродившу суміш чи забродивше вареня розбавлене водою.
Для даної цілі достатньо 200-300 мілілітрів.
Бджоли на зброджений цукор не ідуть а от шершні, оси та філанти активно реагують на такий запах, їм це нагадує літні загнивші плоди під плодовими деревами, де збирається багато комах на яких вони там активно полюють…

Публікації по темі:  Пасека весной: работа с пчелами на пасеке весной

такі ловушки працюють досить ефективно на протязі місяця, а пізніше рідину в них можна замінити. Ці ловушки можна тримати на пасіці впродовж всього сезону.

Такий прийом значно зменшує ризики нападу ос восени на пасіку, і особливо це актуально для стаціонарних пасік.

Публікації по темі:  Взяток з Верби та Абрикоса

20160417_095833

20160417_095843

20160417_095847

Матковод АМГ. Наша матковивідна пасіка розташована в Київській області, місто Кагарлик. Займаємось виводом і продажем: неплідних маток, плідних маток ф1 вільного спарювання а також маток контрольованого спарювання, маток острівного обльоту. Продаємо бджолопакети в Київській області, відводки бджіл, бджолосімї, вулики з бджолами, рамки з засівом для прививки, маточники на виході, рамки суші а також продукти бджільництва такі як: мед, квітковий пилок, пергу, прополіс, продукт життедіяльності воскової молі, віск натуральний бджолиний, прополісні холстики , живих бджіл для апітерапії та бджоловжаленнь дома, та інші продукти з пасіки під замовлення. Якщо вас щось цікавить з пасіки телефонуйте до нас для інформації чи консультації. Телефон 067-883-2230, більше телефонів на сторінці контакти. Також підписуйтесь на новини нашого сайту по емайл, додавайтесь до наших груп в соціальних мережах, (На сайті є Іконки наших соц мереж) ведемо ютуб канал з нашої пасіки - підписатись можна Клікнувши іконки Ютуб а також червоний Банер Ютуб нижче на сайті чи справа. Пишіть Ваші коментарі на сайті І станьте учасником Конкурсу розіграшу Бджоломаток! Наш Сайт також можна знайти як Пасіка ін юа чи Пасика ин юа

You may also like...

1 Response

  1. цікаві поради пасічників щодо знищeння шeршнів.
    знищення шершнів найбільш ефективне ранньою весною,
    це лише деякі поради щодо знищення шершнів,

    якщо ви маєте ще матеріал на тему поради пасічників по знищенню шершнів, будь ласка залиште ваші коментарі

Пасіка бджільництво реклама

Клікайте Фріхост тут