Придбав декілька маток штучного запліднення, маток іо карніка пешец х карніка ренсон

Неплодки Карника, Неплідні матки карніка

На разі на пасіці зявились наступні лінії карніки:

Придбав декілька маток штучного запліднення, маток іо:

карніка пешец х карніка ренсон,

карніка скленар х карніка австрійка Карла Пернера.

Запліднив Маток іо карніка Тройзек 1075 х карніка австрійка Карла Пернера,

карніка Тройзек 1075 х Карніка тройзек 1075 – інбридна матка,

Публікації по темі:  Матковод АМГ Более 500 Видео с Матковыводниой Пасеки! в Украине Андрей Пасечник

потомство Ф1 від якої має проявляти виражений ефект гетерозису гібриду першого покоління Ф1.

в наступному сезоні планую виводити для себе і на продаж маток від даних ліній. замовити неплідні матки можна завчасно.
для більшої надійності отримання замовлення вчасно замовляйте партію 20-30 штук. таким чином я їх виведу саме для вас.
а при замовленні пару штук можливо доведеться почекати поки я зроблю прививку від потрібної лінії карніки.

Публікації по темі:  Матководы Украины

від замовлення партії до надсилання неплодок карніки проходить десь біля 12-15 днів, тому плануйте завчасно, чи замовлєйте наперед.

також можна замовити плідних маток.

телефони на сторінці Контакти.