Список Форумів пасічників України бджолярі в інтернет

В даному розділі розміщені веб адреси інтернет форумів пасічників як Українські так і зарубіжні
Форум пасічників України це місце для спілкування пасічників онлайн, на форумі можна задати питання та отримати на нього відповідь
від більш досвідчених колег пасічників чи бджолярів.

Також написав публікацію зі списком форумів пасічників Укранїна на російскій мові за лінком форум для Бджолярів та Пасічників,

Як додатись на форум пасічників

форум пасічників бджолярів

форум пасічників України чи бджолярів

Приєднатись на форум пасічників в Україні дуже просто, в списку форумів є багато варіантів на різних платформах в інтернет, і якщо ви вже зареєстровані наприклад в фейсбук чи є у вайбер то додатись до форуму пасічників там вам буде дуже просто, клікнувши по лінку. Після приєднання до фуруму бджолярів рекомендую написати перший пост, можливо про вас та вашу пасіку, запитати чи є колеги з вашого регіону, також на форумі можна легше знайти наприклад матковода, чи виробника вуликів Матки Карника Бакфаст Итальянка Плодные и НеПлодные приємного спілкування, приєднуйтесь!

Форум пасічників України – Список

  1. Общество пасечников в интернет Форум пчеловодов Украины
  2. Форум пчеловодов Украины в Фейсбук (более 8000 человек)
  3. Общество пчеловодов в Гугл плюс
  4. Общество пчеловодов ВКонтакте
  5. Общество пчеловодов в Однокласниках (более 7700 форумчан)
  6. Наш канал в Твиттер
  7. Наш канал в Линкедин
  8. Видео Канал пчеловодства в Ютуб
  9. Форум пчеловодов Украины Viber (500+)
  10. Telegram Форум пчеловодов Украины (250+)
  11. Форум пчеловодов Украины – Общество пасечников в интернет (група пчеловодов в фейсбук около 5000 учасников)

написати коментар, чи адміну, додати вашу інформацію можна в гостьовій книзі

&

Comments are closed.