Вже пару місяців користуюсь новою карткою від Монобанк. Все зручно, реально повертають 2-4% від покупок в магазинах і аптеках. А також кожного місяця є категорії в яких повертають 10 чи 20%. Якщо зацікавила така картка без кредитних коштів клікайте по банеру і встановлюйте додаток на ваш телефон, і вже з додатка оформляється картка.
Monobank [CPS, API] UA
Отримати картку Монобанк з Кредитним лімітом Клікайте тут

Пасіка бджільництво реклама
+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форуми і чати про Бджільництво на Ваш вибір!!! У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Відео, Аудіо відгуки. Клікайте лінк! Відгуки наших замовників

підгодівля бджіл борошном та пилком весною

підгодівля бджіл борошном та пилком весною
Недавно побачив один дуже цікавий спосіб підгодівлі бджіл весною.

Ранньовесняна підгодівля бджіл даним методом мені сподобалась за її простоту.

В період коли в природі недостатньо пилконосів на пасіці можна розставити ємності з сумішшю борошна, гірчичного порошка, гіркого перця, порошка молотої кориці. Основний інгредієнт в такій суміші має бути білковмісний елемент, тобто це борошно чи кукурудзяна дерть чи соєве борошно, а інші лише потрошку доповнюють.

бджолосімї для запилення сг культур
Бджоли на початку березня вилітають рідко, коли дозволяє погода і витрачають багато часу в пошуках пилку якого мало в цей час в природі, тому їх можна підгодувати такою сумішшю борошна. Бджоли в цей ранньовесняний час дуже добре беруть таку підкормку.

Публікації по темі:  в Києві акація з суцвіттями

Найкращою підкормкою звичайно буде мелений квітковий пилок, якщо він є на пасіці.

При підгодівлі відкритим способом, кормушку розміщують на відстані 50 метрів від вуликів, на теплому підвищенні чи можна
просто розмістити якусь матерію чи целофан на траві і на нього насипати білкову підкормку.

Бджоли розвідниці її знайдуть і потім всі бджоли будуть забирати в обніжку таку підкормку і запасати її у вулики.

Monobank [CPS, API] UA

Интернет реклама УБС

В цьому є певні переваги перед згодовуванням такої підкормки замішаної разом з канді прямо у вулику, так як на це іде значно менше часу і праці. Також до білкової підкормки можна додати порошок меленого гіркого перцю як профілактика від нозематозу.

Недоліком є те що ймовірно ви будете годувати разом зі своїми бджолами і всіх сусідських в радіусі мабуть до кілометра чи може і до двох кілометрів…
Слід зазначити що бджоли беруть таку підкормку до массового цвітіння пилконосів, а коли массово зацвіте клен ясенелистй чи клен американський чи тополя чи ще який масовий пилконос – тоді така підкормка бджолам менш цікава чи й взагалі не цікава.

Публікації по темі:  Весняні роботи на пасіці Бджоли Навесні Що робити?

Помічав у себе на пасіці дві сімї місцевих бджіл завжди прилітають всі вимазані в білий порошок схожий на борошно, і думав з чого це такий пилок вони збирають – в час цвітіння пролісків, не так то й багато пилконосів.

а от зараз думаю що мабуть десь поряд зі мною хтось вже так підгодовує бджіл.
Даний метод я ще не випробовував, переглядав відео і у людей цей метод підкормки добре працює.
Також дивився як в Америці пасічники так підгодовують бджіл пилком чи такою сумішшю на протязі їхньої теплої зими, коли бджоли літають але в природі мало що цвіте.

Публікації по темі:  весняні першоцвіти бджоли

Думаю цієї весни спробувати.

Цікаво чи хто має досвід таких ранньовесняних підгодівель бджіл борошном чи крупою, дертю?
чи допомагає це в ранньому весняному розвитку бджолосімей? Напишіть будь ласка в коментарях.

Матковод АМГ. Наша матковивідна пасіка розташована в Київській області, місто Кагарлик. Займаємось виводом і продажем: неплідних маток, плідних маток ф1 вільного спарювання а також маток контрольованого спарювання, маток острівного обльоту. Продаємо бджолопакети в Київській області, відводки бджіл, бджолосімї, вулики з бджолами, рамки з засівом для прививки, маточники на виході, рамки суші а також продукти бджільництва такі як: мед, квітковий пилок, пергу, прополіс, продукт життедіяльності воскової молі, віск натуральний бджолиний, прополісні холстики , живих бджіл для апітерапії та бджоловжаленнь дома, та інші продукти з пасіки під замовлення. Якщо вас щось цікавить з пасіки телефонуйте до нас для інформації чи консультації. Телефон 067-883-2230, більше телефонів на сторінці контакти. Також підписуйтесь на новини нашого сайту по емайл, додавайтесь до наших груп в соціальних мережах, (На сайті є Іконки наших соц мереж) ведемо ютуб канал з нашої пасіки - підписатись можна Клікнувши іконки Ютуб а також червоний Банер Ютуб нижче на сайті чи справа. Пишіть Ваші коментарі на сайті І станьте учасником Конкурсу розіграшу Бджоломаток! Наш Сайт також можна знайти як Пасіка ін юа чи Пасика ин юа

You may also like...

1 Response

  1. спробував підгодувати бджіл, дочекався поки пішов пилок з ліщини і мати мачухи і дав підкормку,
    мене цікавило саме те щоб бджоли поїли гіркого перцю і гірчичного порошку для профілактики.

    бджоли знайшли білкову підкормку досить швидко, і за пару годин забрали декілька кілограмів.
    носили такий пилок всі вулики, і як результат за день матки позасівали більше половини рамки дадан.

Пасіка бджільництво реклама

Клікайте Фріхост тут