Родовод матки Бакфаст B22АМГ

Родовод матки Бакфаст B22(AMG)

B22(AMG) =  imq  .15 – B21(МАА) ins(maa) B53(BB)   [1 dr.c.] :  imq  .14 – B350(vdB) mrk KB177   [12 dr.c.] : (I)
(1q.)  imq .13 – B104(TR) bal B47(MKK)   [22 drone col.] :  imq .11 – B174(TR) bal GR109(TR)   [24 drone col.] :
Плідна матка імпортована від Майстерчук Артема МАА (UA).

B22(AMG)

B22(AMG) матка (UA) виведенна в 2015, нащадок F13 від Takab93aR. Це Бакфаст який походить від чистої Меда (Iran)

B22(AMG) =  imq  .15 – B21(МАА) ins(maa) B53(BB)   [1 dr.c.] :  imq  .14 – B350(vdB) mrk KB177   [12 dr.c.] :
 imq .13 – B104(TR) bal B47(MKK)   [22 drone col.] :  imq .11 – B174(TR) bal GR109(TR)   [24 drone col.] :
  .09 – B135(TR) bal B78(TR)   [21 drone col.] :   .06 – I177(TR) mrk MG60(TR)   [21 drone col.] :
  .05 – I51(TR) bal NO61(TR)   [19 drone col.] :   .03 – I147(TR) bal B153(TR)   [12 drone col.] :
  .01 – I43(TR) bal B92(TR)   [12 drone col.] :   .99 – I105(TR) ins B129(TR)   [8 drone col.] :
  .97 – I2(TR) lgn B173(TR)  :   .96 –  I49(TR) lgn B169(TR)  :
  .94 – I51(TR) aml B137(TR)  :  imq .93 – Takab93aR x TakabM             
(pure meda (Iran))
Pedigree of B21(MAA) : four generations presented

Кольоровий код скороченя

Матка без інформації : mix (Білий Колір)
Матка або трутні мають не відомі походження що робить не можливим визначення їхнього статусу
Матки одного штаму, в парі з трутнями іншого штаму. Їх сімї і дочки (трутні з них) схрещенні в F1 .
Матка та трутні мають одних предків, схрещення для стабілізації або збільшення деяких характеристик
Матка та трутні двох різних ліній , схрещування для перевірки збільшити їх стійкість і інші характеристики
Матковод
AMG: Андрій Григоренко (UA)
MAA: Artem Maysterchuk (UA)
KB : Keld Brandstrup (DK)
MKK : Pierre de Koning (NL)
PS : Poul Erik Srensen +2012(57) (DK)
TR : Thomas Rueppel (DE)
vdB : Johann van den Bongard (DE)
Використані породи бджіл
I: meda (Iranian)
Режим імпорта
imq : Плідна матка імпортована
Станції спарювання
ins(maa) : Штучне осіменіння Artem Maysterchuk (UA)
aml : Ameland island (NL – Friesland)
bal : Baltrum island (DE)
ins : Instrumental insemination
lgn : Langene  island (DE – Wattenmeer)
mrk : Marken peninsula (NL)

Детальнішу інформацію можна переглянути на сторінці Родоводи Наших Племінних Маток на сайті www.ukrqueenbee.com/Pedigree/AMG16_Pedigree(UA).html

&

Comments are closed.