+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті, вам може знадобитися наш форум або чат - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Каталог, У нас можна замовити матки, продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес і сервіс кешбек при покупках в інтернет. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

C9(AMG) Карніка тройзек 1075

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

C9(AMG) Карніка тройзек 1075

C9(AMG) це лінія карніка виведена від матки Карніка тройзек 1075 і запліднена трутнями лінії Карніка тройзек 1075 (інбридна матка ио / шз)

Дана лінія карніки пройшла випробування в умовах Київщини протягом трьох років у мого товариша на кочовій пасіці медового напрямку і показала дуже добрі результати.

в 2016 році для продовження цієї лінії карніки були виведені неплідні матки і запліднені в двох комбінаціях.

Дана комбінація з використанням трутнів спорідненої (цієї ж) лінії зроблена з метою закріпити добрі якості
карніки Тройзек 107

Родоводи Карніки
apis mellifera carnica

C9(AMG) =    .16 – C044(AMG) ins C044(AMG)   [1 drone col.] :  imq  .13 – 99-147-22-2011 hir C99-147-099-2010  [Скленар] : (C)
(1q.)

Comments are closed.