пасічний димарь

Розпалювання димаря пасічного швидкий метод

Розпалювання димаря пасічного швидкий метод

Хочу поділитися простим і в той же час швидким методом розпалювання пасічного димаря за допомогою соломи.

Димарь готовий до роботи в дуже невеликий час, буквально за 1 -2 хвилини.

Розпалювання пасічного димаря швидкий метод

Розпалювання пасічного димаря швидкий метод

для цього запишаємо в пасічному димарі частину дрівець з попереднього використання. Щоб вони всі не вигоріли димарь після використання тушиться – це досягається шляхом припинення тяги в димарі. Димарь кладеться на бік так щоб дим пішов одночасно і з носика і з піддувала, таким чином досягається горизонтальне положення димаря і без доступу повітря і тяги пасічний димарь тухне а недотлівші дрова в ньому остаточно підсихають і зберігаються сухими.

При наступному використанні ці сухі дрова дуже добре починають тліти.

Для розпалу димаря на пасіці можна заготовити суху солому, один два тюка достатньо на весь рік.

кладемо в пасічний димарь суху солому, прижимаємо до однієї зі стінок і підпалюємо.
Дмухаємо і роздуваємо полумя. Все Димарь пасічний розпалений і готовий до роботи. Тепер лише поміщаємо підсушені деревяшки назад в тліючий димар і добре його роздмухуємо щоб дерево почало тліти.

зняв відео даного процесу.

підписуйтесь на мій канал в ютюб.

1 comment to Розпалювання димаря пасічного швидкий метод