+ + Вітаємо! На сайті #Пасека Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!! + +

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

отримав терморегулятор який замовив на пасіку.

планую використовувати терморегулятор для створення інкубатора маточників.

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

до цього маточники інкубувались в бджолосімях, над розплідним гніздом, але при холодних ночах це може позначитись
на інкубуванні матчників так як температура має бути стабільна і постійна, особливо це актуально для ранньовесняних маток.

Терморегулятор буде підтримувати постійну температуру в інкубаторі і буде автоматично вмикати інфрачервоний тепловий елемент і компютерний вентилятор, який буде перемішувати повітря до однорідного стану і також підтримувати рівномірну вологість (для цього в інкубаторі буде ємність з водою у якої буде регулюватись площа випаровування.)

Публікації по темі:  Форум пчеловодов Украины общество пасечников в интернет

Також терморегулятор можна використати при сушці пилку, помістивши датчик терморегулятора в шар пилку, і при нагріванні пилку до 40С сушка буде автоматично вимикатись а при охолодженні до 30С терморегулятор знову подасть струм на нагрівальний елемент сушилки для пилку.

Терморегулятор також можна використати для декристалізації меду, таким же чином, установивши верхню температуру нагрівання на межі 40С.

От таку от необхідну і корисну річ як терморегулятор я придбав для пасіки.

Зняв відео про терморегулятор:

Публікації по темі:  Выбор пчеловодного точка

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]
Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.