+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті, вам може знадобитися наш форум або чат - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Каталог, У нас можна замовити матки, продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес і сервіс кешбек при покупках в інтернет. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!!

терморегулятор для пасіки

Оцініть цей запис
Будьласка оцініть дану публікацію
[Total: 0 Average: 0]

терморегулятор для пасіки

отримав терморегулятор який замовив на пасіку.

планую використовувати терморегулятор для створення інкубатора маточників.

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

до цього маточники інкубувались в бджолосімях, над розплідним гніздом, але при холодних ночах це може позначитись
на інкубуванні матчників так як температура має бути стабільна і постійна, особливо це актуально для ранньовесняних маток.

Терморегулятор буде підтримувати постійну температуру в інкубаторі і буде автоматично вмикати інфрачервоний тепловий елемент і компютерний вентилятор, який буде перемішувати повітря до однорідного стану і також підтримувати рівномірну вологість (для цього в інкубаторі буде ємність з водою у якої буде регулюватись площа випаровування.)

Публікації по темі:  Выбор пчеловодного точка

Також терморегулятор можна використати при сушці пилку, помістивши датчик терморегулятора в шар пилку, і при нагріванні пилку до 40С сушка буде автоматично вимикатись а при охолодженні до 30С терморегулятор знову подасть струм на нагрівальний елемент сушилки для пилку.

Терморегулятор також можна використати для декристалізації меду, таким же чином, установивши верхню температуру нагрівання на межі 40С.

От таку от необхідну і корисну річ як терморегулятор я придбав для пасіки.

Зняв відео про терморегулятор:

Публікації по темі:  Как выбрать точек для пчел