+ + Вітаємо! Додатись до Групи Пасічників у Вайбер чи Телеграм можна Клікнувши по лінкам! Додавайтесь! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! (в повній версії сайта для Комп. Перемикач в самому низу), У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес для пасічників. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Пасека ін юа

Без рубрики

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

отримав терморегулятор який замовив на пасіку.

планую використовувати терморегулятор для створення інкубатора маточників.

терморегулятор для пасіки

терморегулятор для пасіки

до цього маточники інкубувались в бджолосімях, над розплідним гніздом, але при холодних ночах це може позначитись
на інкубуванні матчників так як температура має бути стабільна і постійна, особливо це актуально для ранньовесняних маток.

Публікації по темі:  В Київ прийшла весна, розцвітають каштани

Терморегулятор буде підтримувати постійну температуру в інкубаторі і буде автоматично вмикати інфрачервоний тепловий елемент і компютерний вентилятор, який буде перемішувати повітря до однорідного стану і також підтримувати рівномірну вологість (для цього в інкубаторі буде ємність з водою у якої буде регулюватись площа випаровування.)

Також терморегулятор можна використати при сушці пилку, помістивши датчик терморегулятора в шар пилку, і при нагріванні пилку до 40С сушка буде автоматично вимикатись а при охолодженні до 30С терморегулятор знову подасть струм на нагрівальний елемент сушилки для пилку.

Публікації по темі:  Форум пчеловодов Украины - Список Форумов! Кликайте!!

Терморегулятор також можна використати для декристалізації меду, таким же чином, установивши верхню температуру нагрівання на межі 40С.

От таку от необхідну і корисну річ як терморегулятор я придбав для пасіки.

Зняв відео про терморегулятор: