Пасіка||українська степова

Українська степова порода Бджіл

макта укр степова

макта укр степова

На моїй пасіці Українська степова порода Бджіл утримується вже давно, починав ще з місцевої лінії укр степової.
Добрі бджоли, гарно зимують, носять мед.
Миролюбність укр степової можна назвати умовно миролюбною і спокійною, декілька клубів диму допомагають заспокоїти відкритий вулик і спокійно з ними працювати.

Публікації по темі:  Розіграш маток на каналі Матковод АМГ Конкурс на призи бджоломаток

Цього року придбав матку української степової породи бджіл Хмельницького типу, сподіваюсь дана лінія матиме кращі показники миролюбності.

Якщо вас цікавлять матки української степової породи бджіл, публікацію щодо продажу маток укр степової можна почитати за цим посиланням.

Публікації по темі:  Матки Итальянки из Италии 2020

Укр степова порода Бджіл

Укр степова порода Бджіл

Укр степова порода бджіл відзначається дуже високими показниками гігієни у вулику. Добре бореться з міллю та чистить вулик.

Укр степова

Укр степова

Бджоли від матки укр степової хмельницького типу сірі, матка з сіра з жовтуватими тергітними кільцями.

Українська степова порода Бджіл

Українська степова порода Бджіл

Спостерігатиму за укр степовою наступного сезону та опублікую результати спостережень на сайті пасіка та в ютюб каналі.

Публікації по темі:  Кавказянка

Додаю фотографії укр степової та відео.

Українська степова

Українська степова

Відео Української степової породи бджіл:

&