Форум Пасічників На Точку

На Точку Форум Пасічників

Форум Пасічників На Точку

сьогодні хочу написати невеликий відгук для спільноти пасічників.
Мова піде про місце для спілкування пасічників онлайн, а саме один з найбільших форумів пасічників України точок.інфо (tochok.info)

tochok.info

Форум Пасічників На Точку точок.інфо

Познайомився я з форумом на точку десь років 3-4 назад і був активним читачем форуму, це великий банк інформації в пасічницьких питаннях де пасічники діляться своїм досвідом та напрацюваннями.

Читаючи форум розумієш що набагато краще й продуктивніше буде зареєструватися на форумі і самому приймати участь в обговореннях певних аспектів пасічникування, будь то матководство, пакетне пасічникування чи медова пасіка. Перевага полягає в тому що при деяких питаннях стосовно бджільництва чи пасічникування можливо не знайшлося відповіді в уже великому банку інформації на форумі tochok.info, але зареєстрованому пасічнику завжди можна самому створити тему і запитати допомоги у пасічників колег по форуму.
По моєму деякі функції форуму обмежені для початківців але з певним часом активної участі на форумі всі функції форума будуть для вас доступні.

На форумі пасічників є розділ купівлі продажу де пасічник може продати свій пасічницький б/у реманент, чи запропонувати яку продукцію з пасіки, подивитись пропозиції колег та поспілкуватись стосовно підбору необхідного пасічницького спорядження. Наприклад на tochok.info активно рекламуються вулики б/в та нові, рамки, бджоломатки, нуклеуси та інше.

Публікації по темі:  Група Ватсап для пчеловодов пасечников

На Форумі пасічників на точку також певною мірою формується спільна думка пасічників України стосовно перспективних порід бджіл, якихось цікавих новинок в бджільництві чи то цін на пакети бджіл в наступному році. Пасічники спілкуючись певною мірою формують думку щодо індикативних цін та прогнозів на наступний сезон. Так що читаючи форум tochok пасічник може отримати уявлення стосовно цін на ринку пасічницької продукції, так як колеги діляться даною інформацією.

Але найбільш цінною функцією форуму точок.інфо я вважаю знайомство з колегами пасічниками, особливо з вашої місцевості. Наприклад автор даної публікації познайомився з десятком пасічників з Кагарлика, з деякими ми і раніше були знайомі але форум пасічників дав нам змогу спілкуватись частіше.

+++++++++++++++++++++++++++

Замітка в тему:
Форуми пасічників України в Фейсбук (більше 6000 пасічників)

+++++++++++++++++++++++++++

На форумі пасічників можна об’єднатись і створити власну тему вашої спільноти з вашого міста і спілкуватись публічно чи в режимі приватної бесіди де співрозмовники до бесіди додаються вами. Таким чином легко тримати контакт і дізнаватись про події поблизу вашої пасіки чи у вашому місті.

Публікації по темі:  Форум пчеловодов Украины - Список Форумов! Кликайте!!

Стосовно форуму tochok.info хочу сказати що на форумі проводиться модерація і порушники загально прийнятих правил можуть бути заблоковані на певний час чи їх дії на форумі можуть бути дещо обмежені, але це сприяє нормальній дискусії з нормальними пасічниками і також додам що поміж інших форумів пасічників дана модерація мабуть найоптимальніша і проводиться грамотно.

тож запрошую читачів приєднуватись до нашого товариства пасічників на Точку і зареєструватися на форумі.

також рекомендую зареєстрованим пасічникам залучати своїх друзів на форум пасічників, можливо показати їм як тут зареєструватись, як шукати інформацію, як задавати питання  – це в свою чергу підвищить загальний рівень знань пасічників та їхню начитаність.

Пасічників з Міста Кагарлик запрошую написати мені на форумі і приєднатись до нашої місцевої спільноти на Точку.
А всім іншим бажаю успіхів та змістовного спілкування на форумі!

Якщо ви шукаєте форуми пасічників в соціальних мережах, до вашої уваги Список цікавих форумів пасічників України

Публікації по темі:  airbees форум пчеловодов

Цікаві Відео Про Бджіл

Цікаві відео по бджолярству та з нашої пасіки, ділимось нашими напрацюваннями та класними і не дужде ідеями!! Приємного перегляду. Якщо сподобалось підписуйтесь на наш ютуб канал, трохи нижче червона кнопка під відео!