+ + Вітаємо! Додатись до Групи Пасічників у Вайбер чи Телеграм можна Клікнувши по лінкам! Додавайтесь! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! (в повній версії сайта для Комп. Перемикач в самому низу), У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес для пасічників. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Пасека ін юа

Бджільництво для новачків та початківців||Відводки Карніка||карніка||Матководство||Пасіка||Племенная работа на пасеке||плодные матки||Пчеловодство для начинающих

Французька лінія карніки ренсон

Цього року отримав матку старушку французької лінії карніки ренсон.
Дана лінія у нас на Київщині вже давно, але от колега віддав мені матку і я вирішив поглянути на неї на моїй пасіці.

Карніка Ренсон

Французька лінія карніки ренсон

Слід зазначити що з відео огляду видно що карніка ренсон спокійна, добре зберегла корма на зиму, зимує на соняшниковому меду який сама й заготувала собі в зиму, добре наростилась до зимівлі.

Публікації по темі:  Продам Неплідних Маток Карніка і Бакфаст B21 (maa)

Тож погляну на її зимівлю і весняний розвиток і спробую вивести від неї трутня в травні червні, якщо мені все сподобається.

Зняв відео огляд збору цієї сім’ї рівнинної французької карніки в зиму. Тож приємного перегляду.

Відео збираю в зиму сім’ю Карніка ренсон

Публікації по темі:  Бджолярский круг (БК) 2019

Коментарі можна написати внизу під цією заміткою.

2 comments to Карніка ренсон французька лінія