карніка||Матки||матки неплідні||матки плідні||Матки Штучного Запліднення ІО ШЗ ИО||Матководство||Пасіка||Племенная работа на пасеке

Карніка сінгер від Краутера

Цього року товариш привіз цікавий матеріал карніки, і у мене на пасіці з’явилось пару маточок нової лінії карніки.
Карніка зінгер від німецького матковода Краутера.

Дані маточки візуально темного кольору, підсадив їх у відводки на пару рамок печатного розплоду.
Відводки до осені набрали силу в 4-5 вуличок бджоли і пішли в зиму на вулиці де й пройдуть тестування на зимівлю в дерев’яних вуликах.

Характеристики

карника зингер краутер С44АМГ

Карніка зінгер С44АМГ від Краутера

Карніка мені подобається за свій стрімкий весняний розвиток, добру економну зимівлю, спокійну миролюбну поведінку, що і сподіваюсь побачити в даній лінії.

Публікації по темі:  Матковод АМГ Более 500 Видео с Матковыводниой Пасеки! в Украине Андрей Пасечник

З того що побачив за пару місяців:

  • сімейки добре наростились зі слабеньких відводків
  • бджоли сірі однорідного окрасу
  • по миролюбності на високому рівні,
  • спокійні
  • корма трошки собі піднесли і добре зберегли під зиму

Тестові групи С44АМГ

Зробив декілька тестових груп карніки С44АМГ зінгер краутер.
Вивів декілька закладок маток від даної лінії карніки і розділив їх на пару варіантів для тестування.
Шість сімейок з матками карніка зінгер пішли в зиму у мене на пасіці в дерев’яних вуликах, зимуватимуть на вулиці, весною погляну на їх:

  • зимівлю
  • динаміку розвитку
  • миролюбність сімей з матками ф1
  • гігієнічну поведінку
  • медозбір в умовах обмеженого взятку з акації
  • та інших параметрах важливих на мою думку
Публікації по темі:  карніка Тройзек 1075 carnica troiseck 1075

Деяку кількість маток ф1 сінгер краутер надіслав людям для тестування, отримаю від них відгуки після медозбору з акації і під кінець літа

Якщо вас зацікавив даний матеріал карніки, наші телефони на сторінці контакти, телефонуйте, консультації та інформація безкоштовна.

Відео з матками С44АМГ

Зняв ролик перед підсадкою маток, надалі ще зніму декілька відео роликів даної лінії карніки від Краутера, карніка сінгер.
приємного перегляду.
Напишіть ваш коментар під цією заміткою.

Напишіть ваш коментар внизу, ставте лайк!

поділіться з колегами лінком, підписуйтесь на наш ютуб канал!

Як себе показала карніка зінгер?

Карніка зінгер була підсажена нами у відводки і до осені добре наростилась в наших умовах. Бджоли спокійні, сіренькі, впевнено пішли в зиму, зимують на вулиці в деревяних вуликах

Публікації по темі:  Виставка ярмарок бджільництва в Дніпрі 2020

Як замовити маток карніки зінгер?

Замовити плідних та неплідних маток карніка сінгер можна подзвонивши до нас по телефону 0678832230

Яка ціна плідних маток карніки сінгер та неплодок?

Плідні матки зінгер записуємо на наступний сезон по 300 грн Неплідні матки карніка записуємо на наступний сезон по 100 гр і оптом по 80 грн (такі оптові ціни діють з початку липня)

Карніка Зінгер це австрійська чи німецька лінія карніки?

Дана лінія карніки походить від німецького матковода Краутера, хоча є й австрійська карніка зінгер також.

&