Чи буде мед з Акації? Фацелія Найкращий Медонос для пасіки Матковод АМГ

Цього року весна видалась напрочуд дивна та незвична, холодна і дощова.
Акація ніяк не хотіла розцвітати, а частина дерев не заклали квіткові бруньки ще з осені. Причина тому була засуха в кінці літа та відсутність дощів восени.

Чи буде мед з Акації?

Чи буде мед з Акації?

Пасічники довго чекали хоча б якогось медозбору цієї весни, але через погодні умови багатьом пасікам довелось рятувати бджіл від голоду.

Публікації по темі:  Как подготовить пчел к зимовке

Чи буде мед з акації медозбір 2020

Часте питання яке задають клієнти покупці акацієвого меду. Справа в тім що здебільшого це діабетики, які споживають лише акацієвий мед, як вони мені розповідають.
І для них звичайно це питання дуже цікаве і важливе. Довго не буду розписувати і скажу що цього року на Київщині акація виділяла нектар 5 днів і поки що продовжує потроху виділяти, хоча привіси і пішли на спад. У кочовиків які збирали мед в значних насадженнях акації привіси (контрольного вулика на вагах) акацієвого медозбору були приблизно на рівні +1 +3 +4 +5 +3 +2 і на спад.
У нас на стаціонарних точках динаміка схожа але цифри менші.. (у нас в той же час цвіла також малина, – буде мед купаж) тобто як видно бджоли трохи назбирали акацієвого меду але не весь той мед можна відкачати. Так як до того часу у вуликах був фактичний нуль… так як бджоли залишать частину меду в гніздових рамках, частину самі використають для вирощування розплоду а частину пасічник зможе у них взяти. Тому думаю що акацієвого меду буде небагато і він буде в ціні.

Публікації по темі:  Островной облетник на Днепре

Фацелія Найкращий медонос Відео

Відзняв відео цвітіння нашої фацелії, вона завжди виручає пасічників, Приємного перегляду.

Що до замовлення плідних та неплідних маток телефонуйте 0678832230 (вайбер телеграм) Андрій

Матковивідна пасіка АМГ

Матковыводная пасека АМГ. Наша матковыводная пасека расположена в Киевской области, город Кагарлык. Занимаемся выводом и продажей: неплодных маток, плодных маток ф1 свободного спаривания а также маток контролируемого спаривания, маток островного облета. Продаем пчелопакеты в Киевской области, отводки пчел, пчелосемьи, ульи с пчелами, рамки с засевом для прививки, маточники на выходе, рамки суши а также продукты пчеловодства такие как: мед, цветочная пыльца, перга, прополис, продукт жизнедеятельности восковой моли, воск натуральный пчелиный, Прополисные холстики, живых пчел для апитерапии и пчелоужаления дома, и другие продукты с пасеки под заказ. Если вас что-то интересует с пасеки звоните к нам для информации или консультации. Телефон 067-883-2230, больше телефонов (вайбер, телеграм) на странице контакты. Также подписывайтесь на новости нашего сайта по email, добавляйтесь к нашим группы в социальных сетях, https://www.paseka.in.ua/forum-pchelovodov-ukrainy/ ведем ютуб канал с нашей пасеки - подписаться можно здесь https://www.youtube.com/channel/UCA9M7if5rzfqVoZ31w0nQJw?