Вже пару місяців користуюсь новою карткою від Монобанк. Все зручно, реально повертають 2-4% від покупок в магазинах і аптеках. А також кожного місяця є категорії в яких повертають 10 чи 20%. Якщо зацікавила така картка без кредитних коштів клікайте по банеру і встановлюйте додаток на ваш телефон, і вже з додатка оформляється картка.
Monobank [CPS, API] UA
Отримати картку Монобанк з Кредитним лімітом Клікайте тут

Пасіка бджільництво реклама
+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форуми і чати про Бджільництво на Ваш вибір!!! У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Відео, Аудіо відгуки. Клікайте лінк! Відгуки наших замовників

Чи буде мед з Акації? Фацелія Найкращий Медонос для пасіки Матковод АМГ

Цього року весна видалась напрочуд дивна та незвична, холодна і дощова.
Акація ніяк не хотіла розцвітати, а частина дерев не заклали квіткові бруньки ще з осені. Причина тому була засуха в кінці літа та відсутність дощів восени.

Чи буде мед з Акації?

Чи буде мед з Акації?

Пасічники довго чекали хоча б якогось медозбору цієї весни, але через погодні умови багатьом пасікам довелось рятувати бджіл від голоду.

Публікації по темі:  Пасечный журнал. Хороший учет - все учтет

Чи буде мед з акації медозбір 2020

Часте питання яке задають клієнти покупці акацієвого меду. Справа в тім що здебільшого це діабетики, які споживають лише акацієвий мед, як вони мені розповідають.
І для них звичайно це питання дуже цікаве і важливе. Довго не буду розписувати і скажу що цього року на Київщині акація виділяла нектар 5 днів і поки що продовжує потроху виділяти, хоча привіси і пішли на спад. У кочовиків які збирали мед в значних насадженнях акації привіси (контрольного вулика на вагах) акацієвого медозбору були приблизно на рівні +1 +3 +4 +5 +3 +2 і на спад.
У нас на стаціонарних точках динаміка схожа але цифри менші.. (у нас в той же час цвіла також малина, – буде мед купаж) тобто як видно бджоли трохи назбирали акацієвого меду але не весь той мед можна відкачати. Так як до того часу у вуликах був фактичний нуль… так як бджоли залишать частину меду в гніздових рамках, частину самі використають для вирощування розплоду а частину пасічник зможе у них взяти. Тому думаю що акацієвого меду буде небагато і він буде в ціні.

Публікації по темі:  Фарба для вуликів по дереву металу та іржі напів глянцева

Фацелія Найкращий медонос Відео

Відзняв відео цвітіння нашої фацелії, вона завжди виручає пасічників, Приємного перегляду.

Monobank [CPS, API] UA

Интернет реклама УБС

Що до замовлення плідних та неплідних маток телефонуйте 0678832230 (вайбер телеграм) Андрій

Матковивідна пасіка АМГ

Матковыводная пасека АМГ. Наша матковыводная пасека расположена в Киевской области, город Кагарлык. Занимаемся выводом и продажей: неплодных маток, плодных маток ф1 свободного спаривания а также маток контролируемого спаривания, маток островного облета. Продаем пчелопакеты в Киевской области, отводки пчел, пчелосемьи, ульи с пчелами, рамки с засевом для прививки, маточники на выходе, рамки суши а также продукты пчеловодства такие как: мед, цветочная пыльца, перга, прополис, продукт жизнедеятельности восковой моли, воск натуральный пчелиный, Прополисные холстики, живых пчел для апитерапии и пчелоужаления дома, и другие продукты с пасеки под заказ. Если вас что-то интересует с пасеки звоните к нам для информации или консультации. Телефон 067-883-2230, больше телефонов (вайбер, телеграм) на странице контакты. Также подписывайтесь на новости нашего сайта по email, добавляйтесь к нашим группы в социальных сетях, https://www.paseka.in.ua/forum-pchelovodov-ukrainy/ Наш Сайт також можна знайти як Пасіка ін юа чи Пасика ин юа ведем ютуб канал с нашей пасеки - подписаться можно здесь https://www.youtube.com/channel/UCA9M7if5rzfqVoZ31w0nQJw?

Пасіка бджільництво реклама

Клікайте Фріхост тут