+ + Вітаємо! На сайті #Пасека Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки!! + +

Полоски від кліща екологічні на щавлевій кислоті та рігані

Полоски від кліща зі щавлевою кислотою та рігані еко

Еко полоски від кліща зі щавлевою кислотою та рігані

Довгий час було відомо, що щавлева кислота є хорошим вибором для біологічної обробки проти кліща. Після експериментів , проведених в Аргентині з використанням щавлевої кислоти та соку рігані, було виявлено нову пропорцію діючик компонентів. Грецькі промислові пасічники взялись активно використовувати даний препарат проти Varroa.

Varro Τainies екологічні полоски від кліща

В упаковці є 20 полосок (довжиною 35см), на сімю (10 рамок) потрібно 3-4 полоски.
Рекомендовано застосовувати при температурі навколишнього середовища 10-25 °C.
Активна дія триває до 45днів.
Made in Greece

Публікації по темі:  Азы для молодого начинающего пчеловода

На даний час випробовую еко полоски зі щавлевою кислотою та рігані у себе на пасіці. Метод постановки у вулик доволі новий та оригінальний, матеріал – щось схоже на тонкий войлок, особливого запаху не мають.

Поставив вчора у вулик, бджоли на них майже не реагують, але потроху їх гризуть і виносять з вулика. На контрольних газетках осипу кліща вранці не помітив, але можливо в моїх сім’ях і небагато кліща, так як з них було зроблено по два безматочних відводка, і майже всі рамки білі, тобто нові побудовані з вощини. А з печатним розплодом весь кліщ перейшов у відводки.

Публікації по темі:  Газета Пасека от А до Я обзор

Додаю відео з постановкою екополосок від кліща Varro Τainies зі щавелькою та рігані у вулики, цікавий метод постановки у вулик..

Підписуйтесь на наш канал у вайбер чи телеграм щоб першим дізнатись про новини, акції чи знижки! Клікайте лінк + На сайті можна послухати Класне Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! + Публикации на тему матководства, заказать или купить матки Карника, Бакфаст, Итальянка + Новые видео записи с нашей матковыводной пасеки Приятного просмотра, мы часто добавляем новые видео по пчеловодству Пчеловодство Видео Галерея , добавьте этот сайт в закладки.

1 comment to Полоски від кліща екологічні на щавлевій кислоті та рігані