Конференція||Маркетинг||Обзоры Отзывы||Пасіка||Події в пасічництві||Семинар||Форуми та події в галузі Бджільництва

Відео з конференції Інновації на медовому ринку України

Побував на конференції щодо інновацій в пасічництві України.
Дана конференція відбулась 9 вересня 2019 року в Київській області, парк готель Кідев вулиця Київська, 5, Чубинське, Київська обл. Напишу декілька слів про сам готельний комплекс що заслуговує на увагу в плані організації таких конференцій та заходів в бджільництві.
Все добре організовано, доглянута та охайна територія. Конференція пройшла на високому рівні. За що дякую організаторам так як ми всі добре провели час на даній конференції.

Якщо вам сподобається замітка оцініть її гарною оцінкою, тисніть зірочки!

Медова біржа в Україні

Інновації на медовому ринку України

Медовий ринок України конференція

Організатори даної конференції, сайт медова біржа. Це новий проект на українському рибку, який має на меті звести продавців меду та покупців меду на платформі сайту.
За продаж лотів в майбутньому планується утримувати комісію з лота. Ставка комісії буде залежати від об’єму продажу і буде встановлюватись від 1% до 5% залежно від тоннажу виставленого на продаж лота, (чим більший лот тим менша ставка комісії сайту) На зараз платформа вже працює в тестовому режимі і ніяких комісій ще немає. Детальніше про це можна дізнатись переглянувши відео з конференції.

Мої власні думки з даного приводу такі що не потрібно боятись тих пару процентів комісії медової біржі якщо медова біржа зможе продати ваш мед по вигіднішій для вас ціні, тобто виставляйте лот по вашій ціні і включайте (додавайте) до ціни вашого лота ту комісію.. Якщо ваша партія меду продасться по вигіднішій для вас ціні то і комісія оплатиться покупцем.. якщо ж ні то і платити нічого не потрібно ну і сенсу в розміщенні лоту на продаж особливого не буде.

Публікації по темі:  Хміль пилконос

Інновації в світі доповідач Сергій Авструб

Досить цікава доповідь на тему того що відбувається в світі, які тенденції, іновації, та погляд в можливе майбутнє.. Дане відео варто подивитись щоб зрозуміти яким шляхом рухається світ і в тому числі як це вплине чи може вплинути на пасічництво.

Олександр Дулгер, Гаррі Ремферт – Сучасні методи торгівлі для бджолярів і експортерів України

Презентація платформи Медова Біржа, Розповідь про те які завдання стоять перед вебсайтом медова біржа, які плани на майбутне. Ці люди інвестують в медову галузь України створюючи дану платформу для торгівлі медом та іншими продуктами бджільництва.

Пробіотики для бджіл: Японські біотехнології, як альтернатива хімічній обробці бджіл

Спікер: Катерина Чірта-Сінельнік. Цікава доповідь на тему ЕМ технолігій в бджільництві. Японський продукти на Українському ринку.

Серед сказаного в даній презентації можна відмітити досліди щодо підвищення ефективності бджолосімей оброблених ефективними мікроорганізмами (графіки та результати можна переглянути у відео презентації.

ЕМ препарат запобігає гнильцевим хворобам бджіл

Дане ствердження прозвучало з вуст Катерини Чірта-Сінельник в ході презентації ЕМ препарату, що звичайно дуже добра новина якщо даний препарат буде діяти так же і на практиці як і в дослідах, адже пісічники при виникненні гнильцевих захворювань найчастіше просто знищують уражені бджолосімї. Суть даного ствердження в тому що зі слів представника японської компанії EMRO (EM Recearch Organisation INC) в Україні, ефективні мікроорганізми пригнічують чи знищують (поїдають) інші мікроорганізми. Детальніше і точніше про це можна подивитись відео презентацію нижче.

Публікації по темі:  Если принято решение покупки пчел

Додам інформацію щодо компанії ЕМ в україні:

За інформацією з сайту компанії ЕМ Україна (посилання на джерело в кінці публікації): Компанія «ЕМ Україна» – єдиний офіційний ліцензований представник EMRO Японії (EM Recearch Organisation INC) на території України, що виробляє біопрепарати на основі ефективних мікроорганізмів. В 1988 році японським професором Теруо Хіга була розроблена найефективніша у світі, проста в застосуванні, економічна та екологічна система, яка отримала назву “Технологія ефективних мікроорганізмів”.

Марка EM являє собою лінію мікробіологічних продуктів, які використовуються більш ніж в 100 країнах світу в багатьох галузях, включаючи землеробство, тваринництво, екологію та побут .

100% результат оздоровлення бджолосімї від аскосферозу

На відео презентації наведені досліди щодо подолання аскосферозу бджіл завдяки використанню єм препарату для бджіл

Пробіотики попереджують нозематоз в бджолосімях

Також у віде презентації дається інформація щодо запобіганню нозематозу в бджолиних сімях при використанні ем препарату

Все це добрі новини і сподіваюсь що на практиці в наших реаліях ЕМ препарат буде також ефективно діяти, звичайно при дотриманні всіх інструкцій по застосуванню від виробника. Мені випала нагода придбати пів літра ЕМ препарату, тож спробую у себе на пасіці і постараюсь зняти декілька відео на дану тему.

Леонід Власов – Розумна пасіка i-bee, як приклад впровадження інновацій в бджільництві

В даному відео ролику мова йде про впровадження інновацій в бджільництво. i-bee це нова розумна система, яка контролює вагу вулика, температуру, вологість, відкривання кришок вуликів (корисно при найманих працівниках) має джіпіес трекер, та інші функції. Звіти надсилаються в додаток на мобільний телефон.

Сергій Кочетков вулики flow hive в Україні

Презентація по темі австралійських вуликів з яких мед витікає прямо в банки.
Цікава тема, факти, досвід використання вуликів флов хайв в Україні від Сергія Кочеткова.

Як пасічнику почати експорт меду, Вікно в Європу.

Спікер: Олександр Дулгер, Гаррі Ремферт

В даній відео презентації мова йде про плани розширення сайту медова біржа на Європейський ринок, що при подальшій інтеграції України в Європу дозволить українським пасічникам виставляти їх продукцію з пасіки на європейський ринок.

Публікації по темі:  Виставка ярмарок бджільництва в Дніпрі 2019

Круглий стіл Проблема потрав бджіл в Україні, Перспективи розвитку медового ринку України.

Дана тема є останньою з конференції, в ній виступили відомі та не дуже пасічники України з їх баченням вирішення проблем бджільництва, насадження медоносів.

Відео з конференції інновації в бджільництві плейлист

Посилання на джерела інформації:

Нагадаю про нашу попередню публікацію на дану тему. А саме сайт Ханей Україна, який був створений також як платформа для торгівлі медом, за гроші пасічників.
Детальніше можна почитати за посиланням.

Якщо вам сподобалась замітка оцініть її гарною оцінкою, тисніть зірочки!