Цукровий Сироп для Бджіл Інвертований АСТАРТА
АСТАРТА запрошує до співпраці пасічників
Агропромхолдинг «Астарта-Київ» розпочав виготовлення інвертованого цукрового сиропу (ІЦС), який розрахований на свідомих виробників продукції бджільництва — від дрібних до великих.
- Сироп виготовляється на Новооржицькому цукровому заводі, що на Полтавщині.
- Рецептуру розробляли на базі «Науково-дослідного інституту продовольства НАН України».
- Компанія вже розпочала реалізацію нового продукту.
Відео презентація інвертованого цукрового сиропу для загодівлі бджіл
Виробництво інвертованого цукрового сиропу
Інвертований цукровий сироп від АСТАРТИ – це продукція найвищої якості, адже виготовляється із цукру І категорії з додаванням імпортного ферменту, який розщеплює цукор дві молекули: глюкозу і фруктозу. Бджоли засвоюють інвертований сироп на рівні меду, тому зберігають свою енергію під час зимівлі та навесні працюють продуктивніше.
- За один підхід виробляється близько 1,3 тони сиропу.
- Співвідношення цукру до води в інвертованому сиропі становить 2:1.
- Технологи наголошують — все працює в автоматичному режимі.
Як виготовляють ІЦС на заводі?
- — Набирається парова рубашка, яка нагрівається до відповідної температури.
- Згідно рецептури заливається вода, додається цукор і реагенти.
- Усе це витримується відповідну кількість часу.
- Для деактивації ферменту суміш нагрівається до 90-95 градусів.
- Далі процес нагрівання зупиняється і розчин охолоджується.
- Завершений продукт направляється в лабораторію.
- Після досліджень відправляється до споживача, — пояснює технічний директор Новооржицького цукрового заводу Юрій Андреєв.
Інгредієнти та якість сиропу для бджіл
Усі інгредієнти ІЦС мають посвідчення і сертифікати якості. У березні в лабораторії Новооржицького цукрового заводу приготували тестову партію сиропу, щоб перевірити стабільність зберігання. У липні провели повторне дослідження. Характеристики залишилися незмінними. Експерти запевняють, що кінцевий продукт буде якісним та безпечним. Всі виробництва і продукція АСТАРТИ сертифіковані за кращими світовими стандартами.
- Наш продукт відомий фахівцям галузі бджільництва, він не новий.
- Новизна його в гарантованій якості промислового виробництва, повністю готовий для використання. Він дозволить отримувати пасічникам більший прибуток — відкачувати більше меду для реалізації і водночас належно годувати бджіл, особливо якщо йдеться про великі виробництва, високоякісним корисним продуктом. Однак ми виготовлятимемо ІЦС різних об’ємів, тому ми пропонуватимемо його всім бджолярам незалежно від розміру господарств — від декількох вуликів до тисяч, – наголошує та запрошує до співпраці куратор проекту з виробництва ІЦС, начальник управління цукрового виробництва агропромхолдингу «Астарта-Київ» Іван Чепак.
Ціна сиропу від АСТАРТИ:
- 25 грн при придбанні ІЦС до 1 т;
- 22,5 грн при придбанні ІЦС 1 т і більше.
Ціна вираховується за 1 кілограм.
Інвертований цукровий сироп може відвантажуватися у тару покупців або бути запакованим у спеціально замовлену під кожного покупця ємність.
Як замовити інвертований сироп?
- Зателефонуйте за номером:
- +38 (050) 370-82-35 – Іван Чепак,
- +38 (050) 446-68-43 Юрій Андреєв
- та обговоріть всі деталі вашого замовлення!