Итальянка Кордован||Лигустика||матка італійка||Матки||Матки Штучного Запліднення ІО ШЗ ИО||Матководство||Маточне молочко||підсадка маток||українська степова

Італійка 401 лінія х укр степова молочні лінії

Придбав матку штучного запліднення італійка 401 лінії запліднена трутнями української степової породи.

Італійка 401 лінія х укр степова молочні лінії

італійка 401 лінія

Обидві комбінації в даній материнці продуктивні на зборі маточного молочка.
Зі слів Стрельчука Олега Анатоліевича дана комбінація вийшла дуже медистою і продуктивною на медозборах.

Спробую її у себе на пасіці вивівши дочок від даної лінії італійки. Випробую їх на медозборі а також в якості сімей виховательок а в кінці сезону і на зборі маточного молочка.

Дана лінія італійки не має типового оранжевого забарвлення як наприклад італійка кордован, у неї темніший окрас і легкі сірі полоски по тілу.

Після підсадки бджоли прийняли матку добре і вона вже засіяла пару рамок розплоду.
Трохи згодом виведу з десяток два дочок для сімей аналогів на тестування.

Зняв відео підсадки матки молочної 401 лінії італійки, додаю дане відео знизу під публікацією,
приємного перегляду, підписуйтесь на наш канал Ютуб!