Йохан ван ден Бонгард “Порода бджіл Бакфаст: перспективи розведення і використання в Україні”

Гостьова публікація, оголошення.

В низу сторінки є відео з виступом Ван ден Борга, Приємного перегляду.

Шановне товариство!
Даю остаточну інформацію по зустрічі з Йоханом ван ден Бонгардом.

Йохан ван ден Бонгард Бакфаст семінар

Бакфаст семінар Йохан ван ден Бонгард

Дана зустріч пройде 3 листопада у рамках міжнародного науково-практичного форуму “Світовий досвід у галузі бджільництва та перспективи розвитку в Україні” який відбудеться з 2 по 4 листопада у м. Кам’янець-Подільський у Подільському аграрно-технічному університеті. Нам віддано повністю третє число. Про програму першого дня форуму писати не буду, бо доповідачі ще записуються, і повністю вона буде сформована на 20 жовтня, та буде опублікована на сайті університету а також я опублікую у всіх зацікавлених групах і форумах.

Тепер конкретно по Бонгарду та селекції породи бджіл Бакфаст

  • дата – 3 листопада
  • формат. Перша половина дня – лекція, до якої максимально будуть включені питання які Вас цікавили і які Ви надсилали мені у вайбер та на пошту. Але оскільки питання дуже різнопланові, то вписати їх в один виступ практично неможливо.
  • Тому друга половина дня пройде у форматі круглого столу, де всі, хто не почув відповідей на свої запитання, зможе їх задати.
  • Велике прохання до всіх підготуватись заздалегідь, написати свої запитання у нотатнику чи, принаймні, мати такий нотатник та ручку при собі, оскільки спілкування буде через перекладача.
Публікації по темі:  Алюминиевый лист для ульев

Місце проведення: м. Кам’янець-Подільський у Подільському аграрно-технічному університеті

  1. вартість. Вартість участі складає 380 гривень на особу. Ці кошти включають в себе часткове покриття адміністративних витрат та обід. Також на вечір планується банкет, про участь у ньому потрібно буде повідомити вранці під час реєстрації, та оплатити окремо.
  2. як зареєструватись. Все просто. Потрібно перерахувати організаційний внесок 380 грн. на розрахунковий рахунок ГО “Кам’янець-Подільська спілка пасічників” ЄДРПОУ 42013530
    р/р 26007052312793 ПАТ КБ ” Приватбанк” МФО 315405, призначення платежу:”цільовий внесок на організацію семінару 3.11.2018″. Важливо!!! Якщо хтось їде удвох, то потрібно переказувати кошти за кожну особу окремим платежем, вказуючи повністю прізвище ім’я та по-батькові платника, оскільки з цієї інформації я буду готувати бейджі учасників та запрошення.
  3. інше. В рамках форуму 2-4 листопада буде проходити виставка-ярмарка продуктів бджільництва, інветаря, обладнання, тощо. Участь скоріш за все безкоштовна. Запрошую усіх бажаючих представити свою продукцію. Координує цю ярмарку Олександр Маринюк, тож всі питання з цього приводу – до нього.
    Хто залишиться на 4 число і виживе після банкету – екскурсія Старим містом бонусом від мене особисто.
  4. інформація для гостей з Білорусі, Молдови та ін. Якщо виникають проблеми з проплатою, бронюванням готелів, чи будь-які інші – зв’язуйтесь зі мною, все вирішимо.
    Вроді все.
Публікації по темі:  Продам Неплідних Маток Карніка і Бакфаст B21 (maa)

P.S. Да, кількість учасників обмежена цифрою 100 осіб. Щоб не було непоняток по типу “а я заплатив” після 100 проплат рахунок буде прикрито на вхідні платежі. І ще прохання не тягнути, бо саме з цих коштів треба купити авіаквитки для німецької сторони.

Публікації по темі:  Зустріч пасічників у місті Львів

Мої контакти незмінні: тел.:/viber +380971560062 Ігор Севастьянов

Також додам що даний семінар на тему бакфаст є частиною більшої програми Міжнародного науково практичного форуму у Подільському аграрно-технічному університеті. Додаю декілька фотографій з програмою форуму “Світовий досвід у галузі бджільництва та перспективи розвитку в Україні. Натискайте на фото для збільшення.

Телефони організаторів в публікації та на фото, (по телефонам даного вебсайта телефонувати не потрібно.)

"Світовий досвід у галузі бджільництва та перспективи розвитку в Україні форум

форум “Світовий досвід у галузі бджільництва та перспективи розвитку в Україні

Подільський аграрно-технічний університет форум бджільництво

форум бджільництво Подільський аграрно-технічний університет

На конфреренції колеги знімали відео виступу, додав його до даної сторінки, приємного перегляду!

+