Бджільництво для новачків та початківців||карніка||Матководство||Племенная работа на пасеке||Пчеловодство для начинающих

Австрійська Карніка Лампрехт

На пасіці цього літа з’явився новий матеріал карніка австрійської лінії Лампрехт

Карніка Лампрехт має сіру бджолу, окрас бджоломаток темний. Спокійна бджола, добре відселекціонована гарно наростилась на осінь. Має стрімкий весняний старт.

Фотографії та паспорт матки

Карніка лампрехт це австрійська лінія карніки з асоціації карніки Австрії.
Додаю фотографії паспортів маток. У себе дабну лінію карніки назвав С33АМГ

c33amg Карніка Лампрехт з Австрії, Паспорт бджоломатки

Карніка Лампрехт з Австрії, Паспорт бджоломатки

Паспорт матки Австрійська Карніка Лампрехт

Паспорт матки Австрійська Карніка Лампрехт

Характеристики

Австрійська Карніка мені подобається за свій стрімкий весняний розвиток, стабільну економну зимівлю, спокійну миролюбну поведінку, що і сподіваюсь побачити в даній лінії.

Публікації по темі:  карніка австрійка Пернера

З того що побачив за пару місяців:

  • сімейки добре наростились зі слабеньких дворамочних відводків
  • бджоли однорідного окрасу сірі
  • по миролюбності на високому рівні,
  • спокійні
  • меду трошки собі піднесли і добре зберегли під зиму

Тестові групи С33АМГ

Зробив декілька тестових груп карніки С33АМГ австрійки лампрехт.
Виростив декілька закладок маток від даної лінії карніки і розділив їх на пару варіантів для тестування.
Декілька сімейок з матками карніка лампрехт пішли в зиму у мене на пасіці в дерев’яних вуликах, зимуватимуть на вулиці, весною погляну на їх

  • результати зимівлі на волі
  • динаміку розвитку
  • миролюбність сімей з матками ф1
  • перевірю гігієнічну поведінку
  • протестую медозбір в умовах обмеженого взятку з акації
  • та інших параметрах важливих на мою думку
Публікації по темі:  Карніка Зінгер від Краутера

Деяку кількість маток ф1 карніки австрійки лампрехт надіслав людям для тестування, отримаю від них відгуки після медозбору з акації і під кінець літа

Якщо вас зацікавив даний матеріал карніки, наші телефони на сторінці контакти, телефонуйте, консультації та інформація безкоштовна.

Відео Карніки Лампрехт з Австрії

Відзняв відео карніки лампрехт АСА (австрійської асоціації карніки) в кліточках при отриманні.
Також скоро зніму відео відводка цієї карніки.

Під цією заміткою можна написати ваш коментар чи запитання. Також якщо вам сподобалась публікація, поширте її колегам та друзям в соц. мережі. 

Як себе показала карніка лампрехт?

Карніка лампрехт була підсажена нами у відводки і до осені добре наростилась в наших умовах. Бджоли спокійні, сіренькі, впевнено пішли в зиму, зимують на вулиці в деревяних вуликах

Публікації по темі:  Селекція бджіл на пасіці аудіо Череватов Володимир Федорович

Як замовити маток карніки лампрехт?

Замовити плідних та неплідних маток карніка сінгер можна подзвонивши до нас по телефону 0678832230 чи погугліть Матковод АМГ

Яка ціна плідних маток карніки лампрехт та неплодок?

Плідні матки лампрехт записуємо на наступний сезон по 300 грн Неплідні матки карніка записуємо на наступний сезон по 100 гр і оптом по 80 грн (такі оптові ціни діють з початку липня)

Карніка лампрехт це німецька чи австрійська лінія?

Дана лінія карніки веде свій родовід від австрійського матковода Норберт Лампрехт, австрійської асоціації карніки АСА.

&