+ + Вітаємо! Додатись до Групи Пасічників у Вайбер чи Телеграм можна Клікнувши по лінкам! Додавайтесь! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форум і чат про Бджільництво на Ваш вибір!!! На сайті #Пасека - Послухати Релакс Радіо онлайн, справа натисніть кнопку плей! (в повній версії сайта для Комп. Перемикач в самому низу), У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Покупки на сайті Аліекспрес для пасічників. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Потрібна ще інформація - Клікайте тут: Карта Сайта Пасека ін юа

карніка

Карніка відео та фото бджіл породи Карніка

Сторінка з відео оглядом бджіл породи карніка, тримаю дану породу бджіл вже четвертий рік, до цього мені подобались карпатки, так як у них була краща зимівля, весняний розвиток та медозбори в порівнянні з місцевими бджолами. Але спробувавши тримати бджіл породи карніка зрозумів що все пізнається в порівнянні.
Карніка

Карніка фото відео та відгуки

Бджоли породи карніка на порядок краще відселекціоновані, мають відмінну зимівлю в Київській області, стрімкий весняний старт, добре носять мед і дуже спокійні при оглядах. Таким чином особисто мій відгук про бджіл карніка дуже добрий.

На вигляд бджоли карніка такі ж як і карпатка (ну мабуть на початковому етапі їх наловили в одних і тих же горах…) але видно скільки роботи з ними провели європейські селекціонери і скільки роботи не було зроблено у нас з карпаткою…

На цій сторінці викладаю фото та відео характеристики бджіл породи карніка.

Створив добірку плейлист з відео матеріалом про породу бджіл карніка, на відео можна подивитись на бджіл, глянути як вони йдуть в зиму, розвиваються, оцінити їх миролюбність.

Публікації по темі:  Неплодки Карника и Итальянка - неплодные матки

Приємного перегляду.

У мене також можна замовити неплідних та плідних бджоломаток карніка.

Якщо у вас також є відгуки щодо породи бджіл карніка – ви можете їх залишити тут в коментарях під даною публікацією.
цей плей лист постійно поповнюється, тому через певний час заходьте ще, будуть нові відео, або підпишіться на ютуб канал.