Бджільництво для новачків та початківців||карніка||Матководство||Пасіка

Карніка Кройс і Пернер з ізольованих облітників Германії та Австрії

Вітаю,

на пасіці з’явилась новинка, це матка від матковода з Германії Кройса, карніка з ізольованого облітника.
додам тут фотографію паспорта матки карніки з ізольованого облітника Кройса з Німеччини. Будемо тестувати даний матеріал карніки та порівнювати з вже добре зарекомендувавшою себе карнікою с22амг

Матка від матковода з Германії Кройса

Кроіс Карніка з ізольованого облітника Німеччини

Карніка Кроіс з ізольованого облітника Німеччини

Матка карніка з Австрії від Карла Пернера

Також придбав матку карніки від Карла Пернера, цей матеріал дуже добре себе зарекомендував на моїй пасіці, і вже на протязі декількох років дочки від матки с22амг показують дуже добрі результати по зимівлі, весняному нарощуванню, медозбору з акації в першу чергу, а також прекрасно працює на інших медозборах в умовах стаціонарної пасіки в місцевості з великою насиченістю бджолами. Можна так сказати коли місцеві бджоли нарощуються від карніки качаю мед з акації… буває так що його ніхто не качає а у карніки він є.

Публікації по темі:  Матковод АМГ Более 500 Видео с Матковыводниой Пасеки! в Украине Андрей Пасечник

Також на фото є паспорт і Австрійської карніки з ізольованого облітника Карла Пернера.

Карніка з ізольованого облітника Карла Пернера в Австрії

паспорт Австрійської карніки з ізольованого облітника Карла Пернера

Зняв декілька відео маток карніки з Австрії та Германії, додаю дані відео до цієї публікації.

Додам що вже пройшов деякий час, матки підсаджені обидві добре сіють, і вже зробив прививки від матки карніки Кройса і від матки країнки Пернера, створю групи сестринських сімей штук по 5 – 10 для спостереження та порівняння. (публікація щодо прививки від цих материнок вийде трохи пізніше на сайті та ютуб каналі)

Додаю відео маток в пересилочних кліточках з паспортами. приємного перегляду. (також підписуйтесь на наш ютуб канал, буде більше цікавих відео про пасіку та бджільництво)

Публікації по темі:  карніка Тройзек 1075 carnica troiseck 1075

&