Вже пару місяців користуюсь новою карткою від Монобанк. Все зручно, реально повертають 2-4% від покупок в магазинах і аптеках. А також кожного місяця є категорії в яких повертають 10 чи 20%. Якщо зацікавила така картка без кредитних коштів клікайте по банеру і встановлюйте додаток на ваш телефон, і вже з додатка оформляється картка.
Monobank [CPS, API] UA
Отримати картку Монобанк з Кредитним лімітом Клікайте тут

Пасіка бджільництво реклама
+ + Вітаємо! Якщо ви вперше на нашому сайті - Обов'язково прочитайте і додавайтесь тут!!! Форуми і чати про Бджільництво на Ваш вибір!!! У нас можна замовити матки, Каталог продукти з пасіки. Зверху є пошук по сайту. Також можна додати сайт в закладки! Перевод на русский на сайте может быть автоматическим или машинным. Відео, Аудіо відгуки. Клікайте лінк! Відгуки наших замовників

Чи корисно їсти мед дітям? які є застереження!

Доктор Комаровський розповів чи можна давати мед дітям.

Мед для дітей

Мед для дітей поради лікаря

Мама дитини запитала у лікаря чи можна давати мед дитині і яка допустима норма меду в день, щоб без страху давати його малюкові.

Комаровський поспішив заспокоїти маму і повідомив, що це все індивідуально.

“Наприклад, якщо ваш малюк дуже активний, стрункий і ви замість шкідливих цукерок дасте йому мед – це буде навіть дуже корисно для нього” – вважає лікар.

Публікації по темі:  Донный пыльцесборник под заказ

У меді є чимало корисних мікроелементів, вітамінів, а також глюкоза та фруктоза, завдяки чому, він насичує організм енергією.

Monobank [CPS, API] UA

Интернет реклама УБС

Думка лікаря Комаровського полягає в тому, що все залежить від способу життя дитини і того, як він їсть солодощі. Давати повній дитині, яка часто сидить за комп’ютером і не веде активного способу життя, багато меду не рекомендується. Якщо справи йдуть зовсім навпаки, варто замінити цукор та солодощі медом.

лікар Комаровський про користь та шкоду меду для дітей

фото Доктор Комаровський

Якщо дитина буде довго тримати мед у роті, розсмоктуючи його, це, звичайно, позначиться на стані зубів. Найкраще, давати малюкові мед разом з іншими продуктами, наприклад з чаєм або сиром. Але кожен випадок варто розглядати окремо, доктор Комаровський.

Публікації по темі:  Итальянка х укр степная матка ИО

Мед протипоказаний дітям до двох років

Лікар Комаровський застерігає що дітям до 6 місяців мед категорично протипоказаний, також дуже обережно і краще утриматись від меду дітям до одного року.
Якщо бути зовсім обережним і на безпечній стороні, то і дітям до двох років краще мед не давати. А після двох років краще замінити цукри та цукерки на мед, вважає лікар Комаровський. Детальніже та дослівно слова лікаря можна почути в його відео, розміщене на цій сторінці з його ютуб каналу.

Публікації по темі:  Густина меду (питома вага), Склад та Корисні Властивості

З огляду на всі рекомендації лікаря варто вирішити, коли і в яких кількостях давати цей продукт, виходячи з способу життя дитини.

Відео рекомендація лікаря щодо меду для дітей

Мед та продукти бджільництва з власної пасіки можна придбати в Києві а також по пошті

Перед застосуванням на практиці обовязково порадьтесь з вашим лікарем.

Друге фото: https://www.instagram.com/doctor_komarovskiy/?hl=uk

Матковивідна пасіка АМГ

Матковыводная пасека АМГ. Наша матковыводная пасека расположена в Киевской области, город Кагарлык. Занимаемся выводом и продажей: неплодных маток, плодных маток ф1 свободного спаривания а также маток контролируемого спаривания, маток островного облета. Продаем пчелопакеты в Киевской области, отводки пчел, пчелосемьи, ульи с пчелами, рамки с засевом для прививки, маточники на выходе, рамки суши а также продукты пчеловодства такие как: мед, цветочная пыльца, перга, прополис, продукт жизнедеятельности восковой моли, воск натуральный пчелиный, Прополисные холстики, живых пчел для апитерапии и пчелоужаления дома, и другие продукты с пасеки под заказ. Если вас что-то интересует с пасеки звоните к нам для информации или консультации. Телефон 067-883-2230, больше телефонов (вайбер, телеграм) на странице контакты. Также подписывайтесь на новости нашего сайта по email, добавляйтесь к нашим группы в социальных сетях, https://www.paseka.in.ua/forum-pchelovodov-ukrainy/ Наш Сайт також можна знайти як Пасіка ін юа чи Пасика ин юа ведем ютуб канал с нашей пасеки - подписаться можно здесь https://www.youtube.com/channel/UCA9M7if5rzfqVoZ31w0nQJw?

Пасіка бджільництво реклама

Клікайте Фріхост тут